2012-04-18 13:54:06
Φωτογραφία για Βρετανία: ξέχασαν στο σώμα της χειρουργικό εξοπλισμό
Ιατρικό εξοπλισμό ξέχασαν στην κοιλιά μιας 35χρονης στη Βρετανία μετά από επέμβαση, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ο λόγος για την 35χρονη Nicole Haynes, η οποία είχε υποβληθεί σε επέμβαση στο Γενικό Νοσοκομειο στο East Sussex νωρίτερα φέτος και αρκετές εβδομάδες αργότερα πέθανε αφήνοντας πίσω το 46χρονο σύζυγο της και τον μικρό τους γιο.

Η αιτία του πρόωρου θανάτου της άτυχης γυναίκας ήταν ένα ζευγάρι χειρουργικά κλίπ, τα οποία δεν είχαν αφαιρεθεί από το σώμα της γυναίκας όπως γίνεται συνήθως.

Η διοίκηση του νοσοκομείου απολογήθηκε στην οικογένεια της γυναίκας, ενώ μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα έχει απαγορευτεί στο γιατρό που τη χειρούργησε να κάνει άλλες επεμβάσεις.

Η 35χρονη είχε κάνει μία λαπαροσκοπική επέμβαση που θεωρείται γενικά ασφαλέστερη από το κανονικό χειρουργείο και η ανάρρωση είναι τις περισσότερες φορές ταχύτερη.

Εκτιμάται πως περίπου 250.000 γυναίκες υποβάλλονται σε λαπαροσκοπικές επεμβάσεις κάθε χρόνο, ενώ σοβαρές επιπλοκές παρατηρούνται μόνο σε ένα στα χίλια περιστατικά.

Τα αίτια θανάτου της Nicole Haynes δεν έχουν γνωστοποιηθεί μέχρι στιγμής, αλλά το νοσοκομείο έχει επιβεβαιώσει το περιστατικό ενώ η έρευνα είναι σε εξέλιξη.
attikipress.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ