2012-04-18 13:52:33
Φωτογραφία για ΒΙΟΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΑΙΟ ΜΠΡΟΥΜΕΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΚΗ
Ο Ανδρέας Παπανδρέου αποδεικνύεται προφήτης. Όταν γνώρισε για πρώτη φορά τον Άκη Τσοχατζόπουλο, του έδωσε το παρατσούκλι «ο Ωραίος Μπρούμελ». Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, στα πρώτα του βήματα στην πολιτική, μπορεί να μην είχε εμπειρία ή χρήματα, αλλά είχε … γοητεία. Αυτό τουλάχιστον του αναγνώρισε ο Ανδρέας Παπανδρέου και τον έκανε … έμπιστό του. Από τότε ο Άκης εκτός από το όνομα του Μπρούμελ απέκτησε και τη χάρη.

Κατάφερε να βρεθεί δίπλα στον Αντρέα Παπανδρέου, έχαιρε της εμπιστοσύνης του και για λίγες ψήφους δεν κατάφερε να τον διαδεχτεί στην εξουσία. Από εκεί κι έπειτα όμως ξεκίνησε η παντοδυναμία του. Έγινε Αντιπρόεδρος και υπουργός και έφτασε στο σημείο να γίνει ένα από τα πιο ισχυρά πολιτικά πρόσωπα της χώρας, συγκεντρώνοντας στα χέρια του πολλές εξουσίες και … εκατομμύρια.

Η μεγάλη ζωή ξεκίνησε για τον Άκη και πίστευε ότι δεν έχει ποτέ τέλος. Όλα ξεκίνησαν όταν από την ανάγκη του για επίδειξη του πλουτισμού του τον οδήγησε στην αγορά ενός από τα πιο ακριβά σπίτια της χώρας.


Η πτώση του ξεκίνησε.

Ο πραγματικός Ωραίος Μπρούμελ, έζησε στην Αγγλία τον 18ο αιώνα. Καταγόταν από μία σχετικά εύπορη οικογένεια αλλά έλαμψε μάλλον δια του ναρκισσισμού του. Κατάφερε να αποκτήσει φιλίες με τον βασιλιά της Αγγλίας Γεώργιο Δ και να μπει στον κύκλο του. Κάποια στιγμή πίστεψε πως πρέπει να ζει και ο ίδιος σαν βασιλιάς. Δημιούργησε το «κλαμπ των Δανδήδων» και επιδόθηκε σε κάθε είδους ακολασία.

Η πτώση του ξεκίνησε όταν αγόρασε ένα σπίτι στην πιο ακριβή περιοχή του Λονδίνου, στο Τσεστερφιλντ.

Η προκλητική του ζωή δημιούργησε δυσφορία στον βασιλιά ο οποίος απέσυρε την εύνοιά του.

Ο Μπρούμελ πίστεψε πως είναι αρκετά ισχυρός για να συνεχίσει να ζει όπως είχε συνηθίσει. Έκανε βέβαια λάθος. Συνελήφθη και έμεινε στην φυλακή μέχρι το τέλος της ζωής του

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος κινδυνεύει να επιβεβαιώσει πλήρως τις ομοιότητές του με τον Ωραίο Μπρούμελ.
apospasma.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ