2012-04-13 20:33:24
Φωτογραφία για Ο Τάσος Μητρόπουλος υποψήφιος με τη ΝΔ στη Β' Πειραιά...
Από το http://www.redplanet.gr

Ο Τάσος Μητρόπουλος είπε το "ναι" στον Αντώνη Σαμαρά και θα είναι υποψήφιος στη Β' Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία στις Εθνικές εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν στις 6 Μαΐου.

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Τάσου Μητρόπουλου με τον Αντώνη Σαμαρά στα κεντρικά γραφεία της Ν.Δ. στη Συγγρού, όπου επισημοποιήθηκε η κάθοδος του παλιού "άσου" του Θρύλου στη Β' Πειραιά.

Μάλιστα, μόλις έγινε γνωστό ότι ο Τάσος Μητρόπουλος έφτασε στα γραφεία του κόμματος, ο Μεσσήνιος αρχηγός βγήκε απο το γραφείο του στον τρίτο όροφο και τον υποδέχθηκε με μία ενθουσιώδη χειραψία. "Όταν ερχόμουν στο Καραϊσκάκης για να δω τον Ολυμπιακό και έμπαινες μέσα στον αγώνα με αλλαγή ήξερα ότι θα γυρίσεις υπέρ του Θρύλου το παιχνίδι. Έτσι και τώρα σε υποδέχομαι στη Νέα Δημοκρατία, ξέροντας ότι μπορείς να γυρίσεις τον αγώνα υπέρ μας και να κερδίσουμε την αυτοδυναμία", είπε συγκεκριμένα στον Μητρόπουλο ο Σαμαράς, γνωστός για τα ερυθρόλευκα αισθήματά του.

O αγαπημένος "Ράμπο" των φιλάθλων του Ολυμπιακού πήρε τη μεγάλη απόφαση να κατέβει στον πολιτικό στίβο ως υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία.

Ο Τάσος Μητρόπουλος θα είναι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Β' Πειραιά, αποδεχόμενος την σχετική πρόταση του Αντώνη Σαμαρά.

Υπενθυμίζεται πως ο Μητρόπουλος έχει διατελέσει στο παρελθόν Αντιδήμαρχος Press-GR
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ