2012-04-13 20:30:42
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη σχετικά με τα... παραθύμια του super market Βερόπουλου
Σήμερα Μ.Παρασκευή ωρα 16:00 περίπου πήγα στο σούπερ μάρκετ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ στην κάτω κηφισιά να αγοράσω κατσικι η αρνί στις σχετικα οικονομικές τιμες... που διαφημίζει μέσω τηλεόρασης.Τελικά δεν υπήρχε αρνί η κατσίκι προς διάθεση ούτε ενα.Απευθυνόμενος στο κρεωπολείο του στον υπευθυνο μου είπε ότι τελείωσαν γιατί δεν τους είχαν στείλει οσα επρεπε.

Και φυσιολογικο αυτό γιατί και τα σουπερ μαρκετ τα αρνιά και τα κατσίκια πρέπει να τα προπληρώσουν για να τα πάρουν,κατι που απαιτεί πλέον μονο εξώφληση με μετρητα.

Αποφάσισα να φύγω αλλά μια και ημουν εκεί έκανα κατι άλλα ψώνια.

Απο το μεγάφωνο της επιχείρησης επαιζαν διαφορα σποτάκια του βερόπουλου,και τουλάχιστον 3 φορές το εξησ: Αγαπητοί μας πελάτες στο κρεωπολείο του καταστήματος μας θα βρείτε αρνι στην τιμή κιλού 6,35.

Ωραία λέω το ελυσαν το πρόβλημα εφεραν αρνακιααααα.Πάω πίσω στο κρεωπολείο και ίδια απάντηση .Δεν υπάρχουν,τελειώσανε.Ε... πόσο να αντέξεις την παραμύθα και την ανοργανωσιά και την κοροιδία?Φώναξα τον ευγενέστατο κυριο προιστάμενο και τον ρώτησα αν ακουει τι σοτάκια και ανακοινώσεις κανουνε,κ.τ.λ

Ελπίζω να καταλάβατε αγαπητοί φίλοι οτι μας κοροιδευουν μπροστα στα μάτια μασ πια όλοι Καλό πάσχα κύριε Βερόπουλε,έχασες ακόμα έναν σταθερό σου πελάτη Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ