2012-04-12 21:58:21
Φωτογραφία για VIDEO: Συνταξιούχος προκάλεσε οικογενειακή τραγωδία
Η 70χρονη Sheila Lee βρισκόταν καθοδόν προς τις φυλακές του Ντόνκαστερ για να επισκεφθεί τον παιδεραστή σύζυγό της όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της και συγκρούστηκε μετωπικά με ένα άλλο αυτοκίνητο. Προκάλεσε το θάνατο ενός πατέρα και του γιού του, ενώ η μητέρα και η κόρη παλεύουν για τη ζωή τους στο νοσοκομείο.

Ο 47χρονος Derek Sarkar και ο 14χρονος γιος του σκοτώθηκαν ακαριαία, ενώ η 70χρονη συνταξιούχος υπέκυψε στα τραύματα της, το περασμένο Σάββατο.

Η συνταξιούχος επρόκειτο να επισκεφθεί στις φυλακές τον 67χρονο σύζυγος της, ονόματι Anthony Barry Lee, ο οποίος διέπραττε σεξουαλικά εγκλήματα στην ίδια οικογένεια για περισσότερα από 21 χρόνια.

Συγκεκριμένα, κακοποιούσε σεξουαλικά μια γυναίκα από τα 10 έως τα 17 της χρόνια, ενώ διέπραττε το ίδιο έγκλημα στη κόρη της εν λόγω γυναίκας, ύστερα από μια δεκαετία! Έκτοτε ο 67χρονος έχει καταδικαστεί σε επτά χρόνια φυλάκισης.

Το αυτοκινητιστικό ατύχημα προκλήθηκε όταν η συνταξιούχος έχασε τον έλεγχο και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Και τα δύο αυτοκίνητα έτρεχαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και προκλήθηκε μια μεγάλη μετωπική σύγκρουση. Οι μάρτυρες δήλωσαν ότι άκουγαν ένα παιδί να ουρλιάζει.

Ο 47χρονος Derek Sarkar και ο 14χρονος γιος του σκοτώθηκαν ακαριαία. Η 43χρονη μητέρα, Karen, και η 9χρονη κόρη της μεταφέρθηκαν αεροπορικώς στο Leeds General Infirmary, όπου νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ