2012-04-12 21:50:40
Φωτογραφία για ΒΡΑΔΥΠΩΡΙΑΚΟΣ-ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΚΟΣ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ...
Αύριο στις 10.30 θα διεξαχθεί ο αγώνας Βραδυπωριακός-Ταλαιπωριακός και θα είναι αφιερωμένος στη μνήμη του μεγάλου άσου του Ολυμπιακού, Λάκη Γκλέζου.

Ο Θρυλικός αυτός θεσμός συνεχίζεται από το 1961 που έγινε το πρώτο παιχνίδι.

Πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Δήμος Νίκαιας-Ρέντη, θα τιμήσει τους συμπαίκτες του αείμνηστου Λάκη Γκλέζου, Κελεσίδη, Γκαϊτατζή, Σιώκο, Αγγελή, Καραβίτη, Γιούτσο, Δεληκάρη, Σταυρόπουλο και τον προπονητή, Γιώργο Δαρίβα.

Την ΠΑΕ Ολυμπιακός θα εκπροσωπήσει ο διευθύνων σύμβουλος της Καραϊσκάκης Α.Ε., Βασίλης Βασιλειάδης.

Ο Γενικός Γραμματέας του συνδέσμου παλαιμάχων Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας, σε δηλώσεις που παραχώρησε στο "Onsports.gr", τόνισε:

«Μεγάλη ημέρα πάντοτε η Μεγάλη Παρασκευή, για τον χώρο των Βετεράνων, για τις αναμνήσεις, για το ιστορικό αυτό παιχνίδι που μπήκε στην 6η δεκαετία. Ο 51ος αγώνας. Μια διοργάνωση που δεν διακόπηκε ποτέ. Ούτε κατά την δικτατορία του 1967. Κάθε χρόνο στην πολύ σημαντική εκδήλωση παρουσιάζουμε νέους παίκτες.

Φέτος για πρώτη φορά θα αγωνιστούν, οι Γιώργος Ανατολάκης, Γιώτης Τσαλουχίδης, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, μαζί με όλους τους άλλους πολύ σημαντικούς παίκτες, όπως οι Μητρόπουλος, Γκόγκιτς, Πουρσανίδης, Τσιαντάκης, Βαμβακούλας, Ιωαννίδης, Σαββίδης, Καλύκας, Βαΐτσης, Κελεσίδης, Καραβίτης, Γκαϊτατζής, Αγγελής, Σταυρόπουλος». olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ