2012-04-12 21:30:15
Φωτογραφία για F1: Πάμε … Κίνα;
Στις 10.00 το πρωϊ της Κυριακής θα ξεκινήσει το Κινέζικο GP του 2012. Οι περισσότεροι θα βρίσκονται στην φάση ψησίματος του οβελία, αλλά αυτό δεν το λαμβάνουν υπόψη από την πλευρά του Bernie Ecclestone. Όλα είναι έτοιμα λοιπόν για το αγωνιστικό τριήμερο στην Σαγκάη.

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους τα πράγματα ξεκίνησαν πολύ δυναμικά σήμερα με την κατάθεση της διαμαρτυρίας της Lotus για να κηρυχτεί το σύστημα της Mercedes παράνομο, το οποίο μετά από ακροαματική διαδικασία απορρίφθηκε και το άλλο ζήτημα ήταν ο αγώνας στο Μπαχρέιν ο οποίος θα γίνει, με τα δεδομένα που έχουμε μέχρι στιγμής. Αυτά ήταν πριν καν ξεκινήσει το αγωνιστικό σκέλος.

Έχοντας αυτά τα πράγματα στο πίσω μέρος του μυαλού μας κοιτάζουμε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι. Ο Hamilton ξέρει από τώρα ότι θα χάσει 5 θέσεις στην εκκίνηση από αναγκαστική αλλαγή στο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ στην Ferrari έχουν προσλάβει «μάγους» για να φέρουν την βροχή μήπως επαναληφθεί το μικρό θαύμα της Μαλαισίας. Όπως δήλωσε ο τεχνικός της διευθυντής Pat Fry βρίσκονται 0.8 δευτερόλεπτα πίσω από τον ανταγωνισμό και έχουν να μας φέρουν 5 βελτιώσεις στο μονοθέσιο. Δεν περιμένουν όμως να καλύψουν με αυτές την διαφορά από τους πρωτοπόρους.


Οι άνθρωποι της Red Bull Racing από την άλλη έχουν προβληματιστεί με την RB8 και με το γεγονός ότι δεν είναι ένα μονοθέσιο που βγήκε από το κουτί … νικητής. Ο Vettel θα δοκιμάσει με την παλιά απόληξη των εξατμίσεων στα πρώτα δοκιμαστικά ενώ ο Webber θα έχει την νέα. Μια κίνηση καθαρά για την αξιολόγηση των δυο λύσεων. Όλα αυτά την ίδια στιγμή που η Lotus μας ενημέρωνε μέσω του twitter το πρωϊ ότι «χάθηκε ο Kimi στην Κίνα». Κάπου μπλέχτηκε ο οδηγός του καθώς τον πήγαινε στην πίστα και χάθηκε στην κίνηση. Οι οδηγοί δεν επιτρέπεται να οδηγούν στους περίεργους δρόμους στην Σαγκάη.

Ο καιρός προβλέπεται να είναι βροχερός αύριο και την Κυριακή, ενώ το Σάββατο θα είναι αίθριος. Οι ώρες μετάδοσης του Κινέζικου GP έχουν ως εξής:

ΟΤΕ TV

Παρασκευή 13 Απριλίου

04:50 – 06:30 1α Ελεύθερα δοκιμαστικά

08:50 – 10:30 2α Ελεύθερα δοκιμαστικά

Σάββατο 14 Απριλίου

05:50 – 07:15 3α Ελεύθερα δοκιμαστικά

08:50 – 10:30 Προκριματικά

Κυριακή 15 Απριλίου

09:45 – 12:15 Αγώνας

Alpha TV

Κυριακή 15 Απριλίου

15:00 – 16:00 F1 Countdown

16:00 – 18:00 Αγώνας (σε μαγνητοσκόπηση)
gocar.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ