2012-04-12 20:28:12
Φωτογραφία για Όλα καλά με Μαντσίνι, μένει στη Σίτι ο Μπαλοτέλι!
Ο μάνατζερ του Μάριο Μπαλοτέλι αποκάλυψε πως ο Ιταλός άσος έλυσε τις διαφορές του με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι και θα μείνει στη Μάντσεστερ Σίτι για 1 με 2 χρόνια ακόμα. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του.

"Βρίσκομαι στο Μάντσεστερ αυτή τη στιγμή όμως αυτό δεν έχει καμία σχέση με μεταγραφική υπόθεση. Δεν υπάρχει πρόθεση από τη Μάντσεστερ Σίτι να πουλήσει τον παίκτη.

Ο Μπαλοτέλι έχει δηλώσει πως είναι ευτυχισμένος στο Μάντσεστερ και έχει βρει την ισορροπία του. Φυσικά η ισορροπία χάνεται όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά", τόνισε ο Μίνο Ραϊόλα στον τηλεοπτικό σταθμό "Sky Italia" και συνέχισε:

"Μίλησα τόσο με τον Μάριο όσο και με τον Μαντσίνι. Υπήρχε ένταση μεταξύ τους όμως τώρα όλα είναι ήρεμα. Ο Μάριο έχει συνειδητοποιήσει απόλυτα τα λάθη του, μερικές φορές κάνει λάθη χωρίς να έχει πρόθεση.

Πολλοί έχουν μεγάλες απαιτήσεις από εκείνον και η αποβολή του στο ματς με την Άρσεναλ ήταν κάτι το αρνητικό εξαιτίας της άσχημης εμφάνισής του".


Επιπλέον, ο Ραϊόλα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να γυρίσει κάποια στιγμή στην Ιταλία ο Μπαλοτέλι, επαναλαμβάνοντας ωστόσο ότι και η νέα σεζόν θα βρει τον "Σούπερ Μάριο" κάτοικο Μάντσεστερ.

"Φυσικά και του λείπει η Ιταλία και είναι λογικό αφού εκεί βρίσκονται η οικογένεια και οι φίλοι του. Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει διάθεση να τον πουλήσει, αντίθετα θέλει να κάνουν και άλλα βήματα μαζί.

Πιστεύω ότι από τη στιγμή που ο Μάριο αποφασίσει να γυρίσει στην Ιταλία, θα γίνει μεγάλο ντέρμπι για το ποια ομάδα θα αποκτήσει τις υπηρεσίες του.

Δεν είναι όμως τώρα η στιγμή για να γίνει αυτό, ίσως σε 1-2 χρόνια από τώρα. Ο Μάριο πρέπει να αναπτυχθεί και θα το κάνει αυτό με τη Μάντσεστερ".

Υπενθυμίζεται πως ο Ιταλός διεθνής φορ αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2010 από τους "πολίτες" ενώ το υπάρχον συμβόλαιό του με τη Σίτι έχει ισχύ μέχρι τον Ιούνιο του 2015.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ