2012-04-12 15:40:04
Φωτογραφία για Αξιόλογα συμπεράσματα αναγνώστη από τις επίσημες δημοσκοπήσεις
Από τις έως τώρα "επίσημες" δημοσκοπήσεις βγαίνουν κάποια αξιόλογα συμπεράσματα που ασφαλώς δεν μας τα λένε διότι αυτά ακριβώς θέλουν να κρύψουν.

Βλέπαμε λοιπόν αρχικά το κόμμα του Κουβέλη να "χτυπά" απίστευτα υψηλά ποσοστά την ίδια στιγμή που το κόμμα του Καμμένου έμπαινε στην βουλή με ποσοστά κοντά στο 4-5% και την χρυσή αυγή να είναι σε οριακά ποσοστά εισόδου. Με την πάροδο των ημερών συνέχισαν οι δημοσκοπήσεις να δείχνουν ψηλά τον Κουβέλη, σταθερά τον Καμμένο στο 4-5% και "έξω" την χρυσή αυγή. Στέκομαι σε αυτούς τους 3 κομματικούς σχηματισμούς διότι ήταν φανερή η προσπάθεια του "συστήματος" να σπρώξει τον Κουβέλη σε δυσθεώρητα ποσοστά ενώ παράλληλα να καθηλώσει τον Καμμένο και να διώξει την χρυσή αυγή.

Βλέποντας όμως τα αληθινά αποτελέσματα οι υπεύθυνοι των δημοσκοπήσεων (εμάς δεν τολμούν να μας τα δείξουν) κατάλαβαν ότι δεν μπορούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη όσο θα ήθελαν οπότε δεν γίνεται να παρουσιάζεται ο Κουβέλης στο 14-16% και γιαυτό άρχισε σιγά σιγά το ξεφούσκωμά του. Την ίδια στιγμή άρχισε η "απότομη" υποτίθεται άνοδος Καμμένου και Χρυσής Αυγής ώσπου φτάσαμε στο σημείο να παίρνουν κάθε μήνα 2-3 % αύξηση στα ποσοστά τους πράγμα που δεν θα ήταν λογικό να συμβαίνει αν είχαν τόσο χαμηλά ποσοστά αρχικά.


Πλέον μιλάμε για τουλάχιστον 11% Καμμένο, 5% Χρυσή Αυγή και 10% Κουβέλη με συνεχή αυξητική τάση για τους 2 πρώτους και συνεχή πτωτική για τον τρίτο.

Άρα βρίσκεται εν εξελίξει μια απίστευτη προσπάθεια χειραγώγησης του εκλογικού σώματος η οποία φαίνεται να αποτυγχάνει. Το ερώτημα πλέον είναι ποιό είναι το πραγματικό ποσοστό του καθενός που ξέρουν και δεν μας λένε; Επίσης πολύ σημαντικό ερώτημα είναι και το εξής :"Γιατί τέτοια προσπάθεια να αναδειχθεί από το σύστημα ο Κουβέλης και να περιοριστούν Καμμένος και Χρυσή Αυγή;". Τα συμπεράσματα δικά σας.

Λίγες μέρες έμειναν και θα φανούν όλα στις κάλπες αν φτάσουμε τελικά μέχρι εκεί καθώς και την αντίδραση της χουντικής τραπεζικής συγκυβέρνησης σε πιθανό "μη αποδεκτό" αποτέλεσμα.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ