2012-04-12 15:36:11
Φωτογραφία για «Ο λαός να στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας Σαμαρά-Βενιζέλο»
Σημαντική νίκη του λαού σε βάρος του οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου, που οδήγησε τη χώρα σε χρεοκοπία, χαρακτήρισε ο Αλέξης Τσίπρας την προκήρυξη των εκλογών.

Σε συνέντευξη τύπου, που παραχώρησε, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε από τους πολίτες ψήφο διακυβέρνησης για την εφαρμογή ενός προγράμματος, το οποίο περιγράφει μία δίκαιη έξοδο από την κρίση και την ανασυγκρότηση της χώρας.

Επίσης κάλεσε το λαό να. στηρίξει με τόλμη το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ και να αναδείξει την Αριστερά πρωταγωνίστρια των πολιτικών εξελίξεων.

«Στις 6 Μαΐου ο λαός μας αναμετράται με την ιστορία του», σημείωσε ο κ. Τσίπρας προσθέτοντας πως είναι προφανές ότι «το πολιτικό κατεστημένο θα απειλήσει και θα εκβιάσει την ψήφο του λαού».

Όπως είπε ο πρόεδρος του Συνασπισμού η «κοινοπραξία» ΠΑΣΟΚ- ΝΔ και το δίδυμο Βενιζέλος- Σαμαράς θα εξαντλήσουν τις τελευταίες δυνατότητες και τα όπλα που έχουν, τον φόβο και την κινδυνολογία, για να εκβιάσουν τους ψηφοφόρους και κάλεσε το λαό «να τους στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας».

Ο κ. Τσίπρας απηύθυνε εκ νέου έκκληση για ενότητα των αριστερών δυνάμεων καλώντας ΚΚΕ και Δημοκρατική Αριστερά να ακούσουν τη φωνή των πολιτών που θέλουν συνεργασία.

www.briefingnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ένα χαφ για τον... ΛΑΟΣ!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ένα χαφ για τον... ΛΑΟΣ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ