2012-04-12 14:20:03
Φωτογραφία για Ενισχύεται ο εξοπλισμός στο λιμάνι Λεμεσού
Στην ενίσχυση του μηχανικού εξοπλισμού του λιμανιού της Λεμεσού με την αγορά τριών νέων γερανογεφυρών, ενός ρυμουλκού μεγάλης ιπποδύναμης, ενός κινητού γερανού και μιας πλοηγίδας, προχωρεί άμεσα η Αρχή Λιμένων, στοχεύοντας στη βελτίωση του επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών του και κυρίως να υπάρξει αποδοτικότερη εξυπηρέτηση των πλοίων διαμετακομιστικού και κυπριακού φορτίου.

Ηδη η Αρχή Λιμένων έχει προχωρήσει στην προκήρυξη προσφορών σε ενδιαφερόμενους οίκους για την αγορά μιας νέας πλοηγίδας.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τα σχετικά έγγραφα των προσφορών τους μέχρι τέλος Απριλίου, οι οποίες αφού αξιολογηθούν θα γίνει κατακύρωση. Η νέα πλοηγίδα, σύμφωνα με τους όρους που έχουν τεθεί, θα παραδοθεί στο λιμάνι Λεμεσού σε διάστημα οκτώ μηνών από την ημέρα κατακύρωσης της προσφοράς. Το δε προϋπολογιζόμενο κόστος της θα ανέλθει σε €0,5 εκατ.

Να σημειωθεί ότι η Αρχή Λιμένων προωθηθεί και τις σχετικές διαδικασίες ετοιμασίας των σχετικών εγγράφων, όρων και προδιαγραφών για την αγορά τριών νέων γερανογεφυρών τύπου «Super postpanamax» έναντι δαπάνης €18 εκατ. ευρώ, ενός κινητού γερανού πολλαπλής χρήσης το αξίας €1,2 εκατ. και ενός νέου ρυμουλκού ελκτικής δύναμης 60 τόνων με δαπάνη €6,5 εκατ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ