2012-04-12 14:18:41
Φωτογραφία για ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΚΟ ΚΑΙ... Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ!
Σε δημοσίευμα του το "sday.gr", συνδυάζει την... ανοιχτή πόρτα του Ολυμπιακού στον Νάτσο Σκόκο και πως ο Ράφικ Τζιμπούρ μπορεί να επηρεάσει τη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους Σε χθεσινά δημοσιεύματα παρουσιάζονταν κύκλοι μάνατζερ οι οποίοι έκανα λόγο για την πιθανότητα επιστροφής του Νάτσο Σκόκο στην Ελλάδα, το ενδιαφέρον που είχε δείξει τον Ιανουάριο ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και την «ανοιχτή πόρτα» που έχει μείνει και από τις δύο πλευρές.

Ούτε από τον Ολυμπιακό αλλά ούτε και από την πλευρά του Αργεντινού δεν προέκυπτε ότι έχει γίνει κάτι, αλλά ανεπίσημα πηγές του συλλόγου εκτιμούσαν ότι αν τους προταθεί ο παίκτης και πάλι, θα είναι περίπτωση που θα εξεταστεί.

Το θέμα είναι κατά πόσο μπορεί να φύγει από την Αλ Αΐν, κάτι που προς το παρόν δεν φαίνεται εύκολο. Κανένας πάντως δεν αποκλείει κάτι, γιατί είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση.

Κάποιοι βέβαια σκέπτονται και το αν μπορεί να συνυπάρξει με τον Ράφικ Τζεμπούρ, λόγω των επεισοδίων που είχαν στην ΑΕΚ. Και πράγματι τότε υπήρχε σοβαρό πρόβλημα μεταξύ τους. Ωστόσο, αλλιώς ήταν η γενικότερη κατάσταση στην ΑΕΚ, αλλιώς στον Ολυμπιακό, καταλήγει το δημοσίευμα. olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανθρακες ο χρυσός....
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανθρακες ο χρυσός....
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ