2012-04-11 21:16:06
Φωτογραφία για Οι εκλογές ευκαιρία να ξανασυνδεθούμε με τους πολίτες
ΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΕΘΕΙΣ ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ

Με το σύνθημα ότι «κοιτάμε τους Έλληνες στα μάτια, τους λέμε ότι μαζί αγωνιζόμαστε και θα τα καταφέρουμε, γιατί μπορούμε και στα δύσκολα», ξεκίνησε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην ομιλία του στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι το κίνημα «έχει μεγάλες οργανωτικές δυνατότητες, η παράταξη υπάρχει, η ψυχή της είναι πολύ δυνατή». Μάλιστα όπως είπε, «φάνηκε όχι μόνο στις 18 Μαρτίου (σ.σ. ημέρα εκλογής του στο προεδρικό αξίωμα του κινήματος), φαίνεται κάθε μέρα, θα φανεί ακόμη πιο έντονα την ημέρα των εκλογών».

Παράλληλα, ο κ. Βενιζέλος σημείωσε ότι «η εκλογική μάχη είναι εξαιρετικά δύσκολη και εξαιρετικά γοητευτική». «Ιδιαίτερα για το ΠΑΣΟΚ», πρόσθεσε, «είναι η μοναδική ευκαιρία να ξανασυνδεθούμε με τους πολίτες», τους οποίους χαρακτήρισε μεταξύ άλλων φοβισμένους, απογοητευμένους και δύσπιστους.

Πάντως, αναφέρθηκε και στη γενικευμένη απαξίωση της πολιτικής και του πολιτικού κόσμου. «Χωρίς πολιτική, δεν υπάρχει Δημοκρατία. Άλλο η κριτική και άλλο ο εκφασισμός της κοινωνίας, η ισοπέδωση των θεσμών» επεσήμανε.


«Πρέπει να υπερασπιστούμε την αυτονομία και το κύρος της πολιτικής» σημείωσε.

Επιπλέον, ανακοίνωσε ότι στις 3 Σεπτεμβρίου θα συγκληθεί συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και μίλησε για «συνέδριο αναγέννησης και επανίδρυσης της παράταξης».

Επίσης, ο κ. Βενιζέλος δήλωσε πως όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εκ προοιμίου παραιτούνται από τη βουλευτική ασυλία.

Στο μεταξύ, επίσης ανακοίνωσε ότι θα κατέβει υποψήφιος εκτός από την Ά Θεσσαλονίκης και στον νομό Ηρακλείου. TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ