2012-04-11 11:30:31
Φωτογραφία για Οι «κύκλοι Βενιζέλου» θα μας κάψουν τα… εγκεφαλικά κύτταρα
ΩΣΕΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ;Σαν να μην μετείχε στην πρώτη κυβέρνηση Παπανδρέου και ουδέποτε να είχε ενημερωθεί για το Μνημόνιο, εμφανίζουν λίγο- πολύ τον Ευάγγελο Βενιζέλο, οι πληροφορίες που προέρχονταν από την Ιπποκράτους, χθες, μετά τη συνάντηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ με τους Γ. Ραγκούση- Γ. Παπακωνσταντίνου και τη συνεδρίαση της μίνι εκλογικής επιτροπής.

Σας μεταφέρω αυτολεξεί το ρεπορτάζ της Βούλας Κεχαγιά από τα σημερινά ΝΕΑ:... «Η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ θεωρεί ότι οι κ.κ. Ραγκούσης και Παπακωνσταντίνου, οι οποίοι κατείχαν κεντρικό ρόλο τόσο στο κόμμα πριν από τις εκλογές του 2009 όσο και την πρώτη περίοδο διακυβέρνησης Παπανδρέου, οφείλουν να εξηγήσουν γιατί το κόμμα έφθασε οργανωτικά και οικονομικά στο σημείο που έφθασε, και επιπροσθέτως υπό ποιες συνθήκες η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ οδηγήθηκε στο πρώτο Μνημόνιο. Ωστόσο είναι σαφές ότι η ενόχλησή της δεν αποσυνδέεται από την παρέμβαση του Γ. Ραγκούση για την τροπολογία των οικονομικών των κομμάτων, όπως επίσης και από την επιμονή του Γ. Παπακωνσταντίνου στην υπεράσπιση του πρώτου Μνημονίου». Είναι σαφές ότι η κατά τεκμήριο καλά ενημερωμένη συνάδελφος δεν είδε κάποιο όραμα και άρχισε να γράφει.


Το ρεπορτάζ είναι αποτέλεσμα συζήτησης με κάποιους οι οποίοι είναι επιφορτισμένοι να ενημερώνουν τους δημοσιογράφους. Εξ αυτού όμως προκύπτει αβίαστα ότι ο Ευ. Βενιζέλος έχει απορίες «υπό ποιες συνθήκες η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ οδηγήθηκε στο πρώτο Μνημόνιο» και επιπροσθέτως ενοχλείται «από την επιμονή του Γ. Παπακωνσταντίνου στην υπεράσπιση του πρώτου Μνημονίου».

Αν επιμείνουν οι «κύκλοι Βενιζέλου», πάει, θα μας τα κάψουν τα εγκεφαλικά μας κύτταρα ΑρΠα
Από newpost Greki-Gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ OVER
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ OVER
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ