2012-04-11 08:52:32
Φωτογραφία για Μετά το Πάσχα θα φορτσάρει
Μετά το Πάσχα θα φορτσάρει11/4/2012   Μετά τις διακοπές του Πάσχα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα φορτσάρουν για την πρωτιά στα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας και το «εισιτήριο» που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Ο Λάζλο Μπόλονι εμφανίζεται αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας, αφού θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θα όλοι μαζί θα προσπαθήσουν να πετύχουν τον στόχο τους.

Ο Βλάνταν Ιβιτς είναι «Ο.Κ.», ο Αραούχο Ετο είναι σχεδόν έτοιμος για να επιστρέψει στη δράση (αυτό θα γίνει σίγουρα στα ματς των πλέι οφ) και ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε.

Οι Θεσσαλονικείς θα προπονούνται μέχρι τη Μεγάλη Παρασκευή (το πρωί) και θα επιστρέψουν τη Δευτέρα του Πάσχα στη Νέα Μεσημβρία, έχοντας ως στόχο να κερδίσουν την υποβιβασμένη Δόξα Δράμας στην Τούμπα.

Όλοι περιμένουν ο ΠΑΟΚ να παρουσιαστεί διαφορετικός σε σχέση με τα τελευταία ματς που έχει δώσει στη Σούπερ Λίγκα. Ο Λάζλο Μπόλονι προσπαθεί να κάνει προγραμματισμό για τις κάρτες, ενώ περιμένει να φανεί στην πράξη η εμπειρία κάποιων ποδοσφαιριστών.
www.sport-fm.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ