2012-04-11 02:12:13
Φωτογραφία για Δημοκρατικές εκλογές ή εκλογές φόβου;
Γράφει ο Νίκος Σουγιολτζούπουλος

Πήρα την απόφαση φίλοι αναγνώστες να γράψω αυτό το άρθρο για να εκφράσω μέσα από αυτό... τις απόψεις μου, τις ανησυχίες μου αλλά πιο πολύ γιατί με ενδιαφέρουν οι απόψεις σας.

Γιατί όπως και να το κάνουμε ο λαός πάντα είναι το πειραματόζωο πάνω στο οποίο γίνονται τα πάντα. Ζούμε σε μια μνημονιακή χώρα που κακά τα ψέματα δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει με στάσεις πληρωμών, απολύσεις μείωση μισθών σε αντίθεση με τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση με τα χαράτσια που στο τέλος θα ξαναγοράσουμε τις κατοικίες μας.

Βλέποντας τα γκάλοπ στις ειδήσεις που τα θεωρώ τελείως πλασματικά και κυρίως έχουν βάλει το χεράκι τους οι δημοσιογράφοι (πασοκικοί και νεοδημοκρατικοί) δεν γίνετε να δείχνει πρώτο κόμμα τη Νέα Δημοκρατία και αμέσως επόμενο το ΠΑΣΟΚ για τον εξής απλό λόγο γιατί όταν ο δημοσιογράφος πηγαίνει στις λαϊκές και ρωτάει τον απλό φορολογούμενο πολίτη,το λέω έτσι γιατί δεν είμαστε όλοι, τι θα ψηφίσετε στις επερχόμενες εκλογές; Δεν γίνετε να χει ρίξει μαύρη πέτρα στα δύο αυτά κόμματα και να μου τα παρουσιάζει η τηλεόραση στις πρώτες δύο θέσεις.


Κακά τα ψέματα οδηγούμαστε σε εκλογές όχι δημοκρατικές αλλά σε εκλογές φόβου και ανασφάλειας για το αύριο. Δεν είναι δυνατόν εν έτη 2012 που κατά τα άλλα λέμε ότι έχουμε δημοκρατία να βγαίνει η κυρία Λάγκαρντ και να προτρέπει - εκβιάζει τους έλληνες να εκλέξουν τα κόμματα που τάχθηκαν υπέρ του μνημονίου με την εξής φράση «θα ήταν χαζομάρα εκ μέρους των ελλήνων να πάνε να στηρίξουν κόμματα με αντιμνημονιακή πολιτική».

Μετά από τα παραπάνω θα κλείσω με τις εξής διαπιστώσεις και απορίες. Έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; Ποιά συμφέροντα εξυπηρετούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ του Έλληνα πολίτη η της Μέρκελ; Για ποιό λόγο φοβίζουν τον λαό και δεν τον αφήνουν να επιλέξει μόνος του.

Δεν προτείνω αποχή από τις εκλογές γιατί η ψήφος είναι δικαίωμα όλων μας αλλά ψήφο αντίστασης, ψήφο με ελληνική ψυχή γιατί πάνω απ’ όλα είμαστε Έλληνες και έχουμε μια υπερηφάνεια σαν έθνος.
tsiapis.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ