2013-10-07 13:33:06
Φωτογραφία για Πόσα κιλά ζυγίζουν στην πραγματικότητα oι διάσημες;
Τις βλέπεις στα περιοδικά, στην τηλεόραση, στο «κόκκινο χαλί», στη σκηνή, στις παραλίες με κάθε είδους εμφάνιση και συνήθως τις θαυμάζεις για την υπέροχη σιλουέτα τους. Δύσκολα, όμως, θα βγάλεις συμπέρασμα για τα πραγματικά τους κιλά Λίγο ο φακός και τα φίλτρα που «κόβουν κιλά», λίγο τα καλά πλάνα, λίγο το ρετουσάρισμα, και φυσικά το πρόγραμμα διατροφής και εκγύμνασης που η δημοσιότητα τους επιβάλλει να ακολουθούν πιο αυστηρά (απ’ ό,τι εσύ), οι διάσημες μοιάζουν σχεδόν πάντα αδύνατες.

Όχι, βέβαια, ότι δεν είναι, αλλά και να πάρουν «κανένα κιλό» δεν θα το καταλάβεις. Για να βάλουμε, όμως, τα πράγματα σε μια τάξη, και να καταλάβουμε ότι οι περισσότερες κυρίες της ελληνικής και διεθνούς showbiz, δεν είναι «ανορεξικές» (κάτι βέβαια που τα τελευταία χρόνια έχει εκλείψει σαν μοντέλο, βλ. Adele, Beyonce, Kim Kardashian που έχουν τις καμπύλες τους) ας δούμε ποια είναι τα πραγματικά κιλά τους (και το ύψος τους!)


Adele: Η διάσημη βρετανίδα τραγουδίστρια ζυγίζει 90 κιλά και έχει ύψος 1,75. «Δεν μου αρέσει να πηγαίνω γυμναστήριο. Μου αρέσει να τρώω καλό φαγητό και να πίνω εκλεκτό κρασί», έχει δηλώσει αγνοώντας τα σχόλια που έχουν γίνει κατά καιρούς για τα κιλά της (ο Karl Lagerfeld την έχει αποκαλέσει «χοντρή»).

Δέσποινα Βανδή: Για τα κιλά της έχουν ειπωθεί πολλά. Η δημοφιλής τραγουδίστρια τα 2010 είχε αποκαλύψει ότι τα κιλά της είναι 52, όταν είναι σε περίοδο δουλειάς και το ύψος της 1,68. Βάζει κάποια κιλά μόνο όταν χαλαρώνει φτάνοντας τα 54.

Jessica Alba: Η διάσημη πρωταγωνίστρια έχει ύψος 1,65 και ζυγίζει 53 κιλά. Είναι οπαδός της South Beach Diet και μετά τις εγκυμοσύνες της χρειάστηκε να χάσει 11 κιλά ακολουθώντας πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής.

Kim Kardashian: Πριν την εγκυμοσύνη, που τη φόρτωσε αρκετά κιλά, η Kim ζύγιζε 53 κιλά (έχει ύψος 1, 58). Η γνωστή tv celebrity έχει παραδεχτεί ότι στο παρελθόν είχε πρόβλημα με το Junk Food και είχε φτάσει να ζυγίζει 60 κιλά. Τα παραπανίσια της κιλά τα έχασε με πολλή γυμναστική!

Ελεονώρα Μελέτη: Η ίδια είχε αποκαλύψει το 2011, με αφορμή τη συμμετοχή της στο Dancing with the stars και τα σχόλια για τα κιλά της ότι είναι 62 κιλά (1,71 ύψος). Βεβαίως, έκτοτε έχει χάσει κάποια κιλά και σήμερα φτάνει τα 59.

Ελένη Μενεγάκη: Η διάσημη παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης έχει ύψος 1,73 και τα κιλά της είναι 53. Συνήθως, η Ελένη ξεκινάει τη σεζόν αδυνατισμένη και στη διάρκεια παίρνει μερικά κιλάκια τα οποία δεν ξεπερνούν τα 2-3 (άντε να φτάσει 55-56)

Lady Gaga: Την λες και μικροσκοπική! Η εκκεντρική Lady είναι μόλις 1,54 στο ύψος και ζυγίζει 48 κιλά. Πέρυσι, αποκάλυψε ότι πήρε 13 κιλά και ότι δεν τη νοιάζει αν την αποκαλούν «χοντρή». Φέτος, όμως, τα ξαναέχασε και έκανε μια λιποαναρρόφηση!

Beyonce: Οι καμπύλες της είναι από τα δυνατά της σημεία! Η διάσημη star έχει ύψος 1, 70 (έστω και αν δίνει την εντύπωση ότι είναι ψηλότερη) και ζυγίζει 59 κιλά. Μετά τη γέννηση της κόρης της Blue Ivy είχε δηλώσει ότι θέλει να κατέβει στα 57, ενώ αποκάλυψε ότι με την εγκυμοσύνη είχε πάρει περίπου 25 κιλά!

Christina Aguilera: Ήταν αδύνατη, πήρε κιλά, ξαναέχασε! Η διάσημη τραγουδίστρια έχασε 10 κιλά και έφτασε σήμερα να ζυγίζει 58 κιλά (ύψος 1, 57), όσο πάνω κάτω ήταν και στο ξεκίνημα της καριέρα της. «Πολλοί ήταν αυτοί που σχολίαζαν τα κιλά που είχε βάλει και αυτό της προκάλεσε κατάθλιψη», αποκαλύπτει πηγή.

Πηγή: joytv
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ