2013-10-07 13:30:37
Φωτογραφία για Κατακόρυφη αύξηση αποδοχών στον Γιανουζάι η Γιουνάιτεντ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να υπερπολλαπλασιάσει τις αποδοχές του Αντνάν Γιανουζάι για να τον "δέσει" στον Ολντ Τράφορντ, μιας που το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Διαβάστε το story.

Ο Αντνάν Γιανουζάι ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Στάδιο του Φωτός" επί της Σάντερλαντ, σκοράροντας δύο φορές στο ντεμπούτο του στη βασική ενδεκάδα, όμως το γεγονός αυτό γέμισε με... ευθύνες τη διοίκηση των πρωταθλητών Αγγλίας.

Αιτία το γεγονός πως δεν είχαν προνοήσει να τον "δέσουν" με μακροχρόνιο συμβόλαιο, με το τελευταίο σπουδαίο εξαγώγιμο προϊόν του βελγικού ποδοσφαίρου να μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι γεγονός που έχει σημάνει συναγερμό σε μεγάλους συλλόγους εκτός Νησιού.

Σύμφωνα πάντως με σημερινά δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ είναι έτοιμοι να του προσφέρουν μία γενναία αύξηση στις αποδοχές του, που αυτή τη στιγμή είναι 1.000 λίρες εβδομαδιαίως.


Όσο για το ακριβές ποσό που του προσφέρεται, εδώ υπάρχει διάσταση απόψεων, με την "Sun" να κάνει λόγο για πρόταση με 30.000 λίρες εβδομαδιαίες αποδοχές, την ώρα που η "Mirror" τοποθετεί το ύψος της πρότασης στις 50.000 λίρες και η "Daily Mail" ακόμα παραπάνω, στις 60.000 λίρες.

"Οι ιθύνοντες τον σύλλογο δεν θέλουν με τίποτα να επαναληφθεί το κάζο με τον Πολ Πογκμπά", γράφει χαρακτηριστικά η "Sun", θυμίζοντας την άρνηση του Άλεξ Φέργκιουσον να ικανοποιήσει τις αξιώσεις του παίκτη, με αποτέλεσμα να τον χάσει και εκείνος τώρα να είναι ένας από τους κορυφαίους άσους της Serie A με τη φανέλα της Γιουβέντους.

"Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση. Πολλοί νέοι παίκτες που εμφανίζονται στο προσκήνιο ξαφνικά είναι λίγο ντροπαλοί, όμως εκείνος δείχνει άνετος, όπως πρέπει να είναι.

Παίρνει τη μπάλα, πηγαίνει πάνω στους αντιπάλους και έχει σπουδαίες ικανότητες.

Αξίζουν τα εύσημα στον προπονητή που τον έριξε στο ματς, ειδικά με όσα συνέβησαν στα τελευταία παιχνίδια", είπε ο Ρούνεϊ για τον 18χρονο άσο, ο οποίος έχει μπει ήδη στο ραντάρ των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερν και Γιουβέντους Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ