2013-10-05 14:41:27
Φωτογραφία για ΚΑΡΛΟ ΑΝΤΣΕΛΟΤΙ: Ολα ήρεμα μέχρι την επόμενη ήττα...
Η ήττα από την Ατλέτικο,

προκάλεσε σεισμό στο Μπερναμπέου.

Ο Αντσελότι τρόμαξε από τα ρίχτερ«Από τη στιγμή που έχει αποδοκιμαστεί ο Ζινεντίν Ζιντάν όλοι μπορούν να αποδοκιμαστούν». Πρόκειται για το μότο της Ρεάλ Μαδρίτης από το οποίο δεν μπορεί να ξεφύγει κανείς. 

Ούτε βέβαια ο Κάρλο Αντσελότι που αφίχθη στο Σαντιάγο Μπερναμπέου ως «ειρηνοποιός» για να κατευνάσει τα αναστατωμένα από τον Ζοζέ Μουρίνιο πνεύματα. Ο Ιταλός δεν είναι τόσο αφελής ώστε να πιστεύει ότι θα ξέφευγε από τον κανόνα. Ωστόσο, αυτό που δεν φανταζόταν ήταν ότι θα ερχόταν τόσο νωρίς η αμφισβήτηση, όχι μόνο από τους φιλάθλους που αποδοκίμασαν έντονα την απόφασή του να αντικαταστήσει τον Ισκο αντί του Μπενζεμά στο ντέρμπι με την Ατλέτικο, αλλά και από τον μαδριλένικο Τύπο.

«Από πού αρχίζουμε Κάρλο;», ήταν το ερώτημα που του απηύθυνε η «Μάρκα» μετά την ήττα από την Ατλέτικο. Η εφημερίδα σημείωνε ότι «οι οπαδοί έχουν αμφιβολίες, το σύστημα δεν έχει διευκρινιστεί και οι παίκτες δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση». Ο μήνας του μέλιτος του Αντσελότι με τον Τύπο είχε τελειώσει και η «Ας» τού το υπενθύμιζε με σκληρό τρόπο: «Ο Αντσελότι έχει δημιουργήσει ένα χάος».


Ηταν τέτοιας έντασης η κρίση που προκάλεσε η ήττα από την Ατλέτικο, η πρώτη ύστερα από 14 χρόνια στο πρωτάθλημα, ώστε ο Πέπε απείλησε να επιτεθεί στον Μπενζεμά, ενώ συγκλήθηκε συμβούλιο από τους αρχηγούς Κασίγιας και Ράμος για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Επίσης ο Αντσελότι κλήθηκε - με τακτ είναι αλήθεια - από τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ να γευματίσουν ή κατ' άλλους να του απολογηθεί για την άσχημη εικόνα της ομάδας.

Κι αν στην Μπάγερν οι Χένες και Ρουμενίγκε ήταν αυτοί που ύψωσαν τείχος προστασίας στον Γκουαρντιόλα, τον ρόλο αυτόν ανέλαβε στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο: «Φταίμε εμείς οι παίκτες. Οχι ο Αντσελότι», διεμήνυσε ο Πορτογάλος και όλοι ηρέμησαν μέχρι την επόμενη ήττα...
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ