2013-10-05 10:41:53
Φωτογραφία για Ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Barrichello στην F1!
Τα τελευταία 24ώρα έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν τον Rubens Barrichello να επιστρέφει στη Formula 1 για λογαριασμό της Suaber.

Ο 41χρονος Βραζιλιάνος με τις 323 συμμετοχές σε GP επιβεβαίωσε μέσω twitter ότι «ψήνεται» να επιστρέψει στην F1 από την οποία αποχώρησε στα τέλη του 2011.

«Πολλά πράγματα ειπώθηκαν αυτήν την εβδομάδα σχετικά με την πιθανή επιστροφή μου στην F1. Η αλήθεια είναι ότι αν υπάρξει η ευκαιρία, είμαι μέσα!», αναφέρει χαρακτηριστικά το τιτίβισμα του Rubinho ο οποίος στην πολυετή θητεία του στην F1 έχει αγωνιστεί με τις: Jordan, Stewart, Ferrari, Honda, Brawn και Williams, έχει σημειώσει 11 νίκες, 14 pole positions και έχει ανέβει συνολικά 68 φορές στο βάθρο.

Το 2012 έλαβε μέρος στο Πρωτάθλημα IndyCar, ενώ φέτος καλύπτει τους αγώνες της F1 για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού της χώρας του, TV Globo.

Τα σενάρια περί επιστροφής του φούντωσαν από τη στιγμή που η επικεφαλής της Sauber, Monisha Kaltenborn επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της ομάδας της για τον Βραζιλιάνο πιλότο: «Υπάρχουν κάποιες επιλογές. Γνωρίζουμε τι εμπειρία έχει ο Barrichello και ενδιαφέρεται να επιστρέψει, ας δούμε τι θα γίνει. Η απάντηση θα είναι πάντα η ίδια: θα κάνουμε ανακοινώσεις στην πορεία της χρονιάς».

Βy: Μιχάλης Παγκίδης
f1-madness
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ