2013-10-05 00:57:04
Φωτογραφία για Βράζει η Νέα Δημοκρατία στη Φθιώτιδα για τις φήμες που θέλουν Πασοκτζή το νέο Διοικητή στο Νοσοκομείο Λαμίας
"Αν είναι να κάνει κουμάντο ακόμα το ΠΑΣΟΚ, που δεν έχει ούτε 5%, τότε εμείς δεν έχουμε κανένα λόγο να παραμένουμε στη Νέα Δημοκρατία...", έλεγε χαρακτηριστικά στέλεχος της Ν.Δ. στη Φθιώτιδα.

Αφορμή οι φήμες που κυκλοφόρησαν για τοποθέτηση στη διοίκηση του νοσοκομείου Λαμίας στελέχους του ΠΑΣΟΚ από τη Λαμία, το οποίο έχει στενές σχέσεις με τον Δ/ντη του Βενιζέλου Κώστα Γουβάλα, που επίσης είναι από τη Λαμία.

Όπως είναι γνωστό τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα των νέων διοικητών σε αρκετά νοσοκομεία της χώρας και μεταξύ αυτών, σε Λαμία, Καρπενήσι και Άμφισσα.

Ο νυν διοικητής του νοσοκομείου Λαμίας Παναγιώτης Κουτσοπίνης (ΔΗΜΑΡ), όπως όλα δείχνουν θα αντικατασταθεί. Για το νοσοκομείο της Λαμίας υπήρχαν πολλοί μνηστήρες, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες είχε προκριθεί η εκδήλωση ενδιαφέροντος της Βιργινίας Στεργίου και γιατί έχει "βαρύ" βιογραφικό, αλλά και γιατί είχε προσφερθεί να αναλάβει τη διοίκηση του νοσοκομείου αμισθί.

Αυτό φυσικά φαίνεται πως καθόλου δεν ενδιαφέρει την κυβέρνηση, που κατά τα άλλα κόπτεται για τις δαπάνες στην υγεία.

Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες για το νοσοκομείο Λαμίας έπαιζε και το όνομα της Λένας Τσεκούρα, η οποία τελικά θα πάει στο νοσοκομείο της Άμφισσας ή του Καρπενησίου.
LamiaReport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ