2013-10-05 00:58:38
Φωτογραφία για Το Μήνυμα της ''ΤΑΜΣ Παρμενίων 2013'' σαφέστατο... Για τολμήστε!
Γράφει ο Βετεράνος

ΥΕΘΑ Αβραμόπουλος : Πέρασε ανεπιστρεπτί η εποχή που η Ελλάδα απειλείτο ή που κάποιοι τολμούσαν ή διανοούντο να την φοβίσουν!

Το μήνυμα που έφτασε παντού ήταν αυτό που σήμερα ακούστηκε από τη Λέσβο και μεταδόθηκε σε ολόκληρο τον Ελληνισμό σκορπώντας την μαυρίλα ,την μιζέρια αλλά και το φόβο Ετούτοι εδώ οι κακοπληρωμέμοι και κατασυκοφαντημένοι άνδρες και γυναίκες έδιωξαν το φόβο των Ελλήνων ,κοίταξαν τον Τούρκο στα μάτια και μίλησαν ...Για τολμήστε !

Αβραμόπουλος : βρε Μιχάλη και αυτοί δικοί μας είναι ; ...

Τι και αν τα κανάλια και τα λεγόμενα ΜΜΕ τους είχαν για υποψήφιος πραξικοπηματίες ,τι και αν οι ντόπιοι Εθνοφύλακες στον Έβρο έφτασαν τα 60 χρόνια και κάποιοι θέλουν τα τους πάρουν τα όπλα ,τι και αν 20.000 ΕΠΟΠ χτυπάνε κάρτα κάθε ημέρα στα Άρματα και στα Πυροβολεία, ενώ κάποιοι μίζεροι και χλεμπονιάρηδες ψάχνουν για φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν !


Είδατε κάποιο πλάνο στα Kανάλια από τα παιδιά των Ελλήνων στο Ποτάμι ;

Μόνο για κάποιους μαχαιροβγάλτες που το παίζουν παλληκαράδες όταν έχουν απέναντι τους φουκαράδες λένε τόσες ημέρες ,είδατε κάποιο πλάνο από τους Πιλότους μας που βγήκαν 650 φορές στο Αιγαίο το τριήμερο ,όταν κάποιοι κοντυλοφόροι πάνε με την Ολυμπιακή στη Ρόδο για ρεπορτάζ και ζαλίζονται ;

Άντε να τα βάλεις τώρα με αυτούς εδώ αναρωτιέται ο Υπουργός

Είδατε κάποιο πλάνο στα Κανάλια πλην της (ΔΤ )απο τα 80 και πλέον σκάφη του Πολεμικού μας Ναυτικού οργώσαμε το Αιγαίο όταν Καναλάρχες ξερνοβολλάνε πάνω σε Καταραμαν που πάνε μέχρι Ύδρα μεριά για δείξουν το πλεούμενο ;

Τίποτε δεν γράφτηκε και τίποτε δεν ειπώθηκε απο τους μαϊντανούς των Καναλιών για τη Άσκηση ΄΄ΤΑΜΣ ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ '';

Αλλά το μήνυμα το Έδωσε ο Α/ΓΕΕΘΑ με το ειρωνικό του χαμόγελο ...Για τολμήστε !

Αυτοι βγήκαν απο το χώμα ...

Το μήνυμα το πήρε από τους Άνδρες και τις Γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων ο ΥΕΘΑ που τους έδωσε τα εύσημα και θα το μεταφέρει παντού !

Αν πάμε στα στατιστικά στοιχεία της Άσκησης έχουμε και λέμε

Πήραν μέρος πάνω απο 70.000 άνδρες και γυναίκες

Πάνω απο 80 πολεμικά σκάφη του Πολεμικού μας Ναυτικού

Εκατοντάδες μαχητικά της ΠΑ που έκαναν 650 εξόδους !

Χιλιάδες οχήματα ,αυτοκινούμενα και Άρματα που έκαναν εκατοντάδες

χιλιάδες χιλιόμετρα χωρίς ούτε ενα τροχαίο !

Μερικές χιλιάδες άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων...Ουδείς γνωρίζει τον ακριβή αριθμό των Καταδρομέων !

Απώλειες ..."ενας καταδρομέας με διάστρεμα !

Για υπολογισμό Πυρομαχικών μόνοι οι διαχειριστές του ΣΥΠ μπορούν να βγαλουν άκρη !

Λίγα λόγια από τον Πολιτικό προϊστάμενο των Ενόπλων Δυνάμεων που αξίζει τον κόπο να διαβαστούν από όλου μας !

Τον τελευταίο καιρό γράφτηκαν πολλά, ακούστηκαν πολλά. Τίποτε από όλα αυτά δεν έχει βάση. Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις πιστές στον όρκο τους είναι πάντα έτοιμες να ανταποκριθούν στο υπέρτατο καθήκον. Και σήμερα εμείς ως πολιτική ηγεσία, αυτό το μήνυμα μεταφέρουμε στο πολιτικό σύστημα της χώρας και στην ελληνική κοινωνία.

Αγαπητοί φίλοι και συμπατριώτες, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω εξ΄ονόματος της Ελληνικής Πολιτείας, και μέσω υμών τους συμπατριώτες μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, κυρίως στην ακριτική ζώνη, ότι πρέπει να αισθάνεστε ασφαλείς.

Το πράττουν πραγματικά με αποτελεσματικότητα και οι εκπρόσωποί σας και στο χώρο της Αυτοδιοίκησης και της κεντρικής πολιτικής σκηνής.

Πέρασε ανεπιστρεπτί η εποχή που η Ελλάδα απειλείτο ή που κάποιοι τολμούσαν ή διανοούντο να την φοβίσουν.

Η Ελλάδα παραμένει όρθια, υπερήφανη. Θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την θέση της στον κόσμο και, το κυριότερο, θα αντιμετωπίσει με επιτυχία αυτές τις δύσκολες στιγμές που τραυμάτισαν το κύρος της διεθνώς και το κυριότερο αποθάρρυναν την ελληνική κοινωνία. Πάντα μέσα σε πνεύμα εθνικής συνεννόησης και ενότητας.

Ο Θεός Μαζί σας!
veteranos.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ