2013-10-04 19:29:04
Φωτογραφία για Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών: ... σαν να μην πέρασε μια μέρα…!
Το 2009 η Ελλάδα χρεοκοπεί. Τα κόμματα που κυβέρνησαν είχαν φροντίσει για αυτό, σκορπίζοντας δισεκατομμύρια μέσω ενός διεφθαρμένου πελατειακού συστήματος. 

Χθες στο Περιφερειακό Συμβούλιο κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού για το 2014 «μοιράστηκαν» ενόψει εκλογών, δεκάδες εκατομμύρια προς τους γνωστούς άρχοντες της σύγχρονης διαπλοκής Μ.Μ.Ε. και οικονομικής εξουσίας.

Ενώ η ανεργία οδεύει προς το 30% , ενώ οι νέοι είναι άνεργοι πάνω από 60%, η Περιφέρεια Αττικής με απόφαση του Περιφερειάρχη δίνει είκοσι εκατομμύρια ευρώ για το γήπεδο της ΑΕΚ και επτά εκατομμύρια ευρώ για το γήπεδο του Παναθηναϊκού .

Την ίδια στιγμή εγκρίνει εκατόν πενήντα χιλιάδες ευρώ για την ενίσχυση των συσσιτίων της εκκλησίας και πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ για την ενίσχυση άλλων δράσεων κοινωνικής Πρόνοιας. Αλλά ούτε ένα ευρώ για τους άνεργους νέους.

Είναι ολοφάνερο πως για κάποιους δεν πέρασε ούτε μία μέρα. Δεν έβγαλαν κανένα συμπέρασμα από την πολιτική που οδήγησε σε χρεοκοπία τη χώρα. Πιστεύουν σαν άλλοτε ότι «με άρτους και θεάματα» θα ξεχάσουν την ανεργία, την οικονομική και κοινωνική διάλυση της χώρας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ