2013-10-04 19:24:06
Φωτογραφία για Αυτοί θα είναι η παρουσιάστρια και οι κριτές του «Dancing»
Πολλά τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την παρουσίαση του «Dancing with the stars». Ωστόσο τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν σε ποια θα δώσουν το τιμόνι στον τέταρτο κύκλο του talent show.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό ότι την παρουσίαση θα αναλάβει η Δούκισσα Νομικού. Τα στελέχη του σταθμού του Αμαρουσίου αποφάσισαν να εμπιστευθούν το ρόλο αυτό στην πολύ όμορφη νεαρή παρουσιάστρια, αφού έχει αποδείξει ότι εκτός από λάμψη, μπορεί να μιλήσει και όχι απλά να διαβάζει τα κείμενα. Έτσι η Δούκισσα θα είναι αυτή που θα παρουσιάζει το DWTS, ενώ σε κάθε live θα συνεργάζεται με τη νικήτρια του προηγούμενου κύκλου, τη Ντορέττα Παπαδημητρίου που θα αναλάβει να παρουσιάζει όσα συμβαίνουν στο backstage.

Όσον αφορά για την κριτική επιτροπή, όπως σας είχα γράψει και πρώτα μέσα από το Newsit, δεν θα είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός. Ο γνωστός χορογράφος και σκηνοθέτης δεν θα είναι πάλι κριτής λόγω των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών του και τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να μην βάλουν κάποιον άλλον στη θέση του. Έτσι τους διαγωνιζόμενους stars θα κρίνουν οι Κάτια Δανδουλάκη, Γιάννης Λάτσιος, Αλέξης Κωστάλας και Γκαλένα Βελίκοβα.

Τέλος, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, σήμερα θα γυριστεί το τρέιλερ με όλους τους συντελεστές και με το οποίο ο ΑΝΤ1 θα ενημερώνει πως η πρεμιέρα του DWTS θα γίνει την Κυριακή 20 Οκτωβρίου.

Γρηγόρης Μελάς-newsit
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ