2013-10-04 18:18:54
Φωτογραφία για ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΤΡΕΜΠΛΟΥΧΩΝ
Οι παίκτες τού Ολυμπιακού ήταν ήδη στο Ζηρίνειο και ετοιμάζονταν για το ζέσταμα πριν τον αγώνα του Λιγκ Καπ με την Κηφισιά, όταν ξαφνικά πληροφορήθηκαν ότι, μετά την αναβολή στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και το δικό τους ματς, που ήταν προγραμματισμένο για τις 19:00, αναβλήθηκε!

Ο λόγος που επικαλέστηκε η Περιφέρεια είναι πως δεν έχει άδεια το Ζηρίνειο, αν και την Πέμπτη η αστυνομία είχε δώσει άδεια για να τελεστεί η αναμέτρηση.

Ερώτημα είναι τι μέλλει γενέσθαι με τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου, που ο Ολυμπιακός θα φιλοξενούσε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Το «Μελίνα Μερκούρη» έχει αδειοδοτηθεί από την Περιφέρεια, ωστόσο τίποτα δεν είναι σίγουρο, ιδίως από τη στιγμή που με δηλώσεις του στον sentra fm ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ και εκπρόσωπος του Ολυμπιακού Παντελής Ταρνατόρος ανέφερε πως η ΓΑΔΑ ζήτησε την αναβολή όλων των αθλητικών αναμετρήσεων εντός του Λεκανοπεδίου Αττικής το Σαββατοκύριακο, ως αποτέλεσμα της βομβιστικής ενέργειας σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού τα ξημερώματα.


Η ΕΣΑΠ ανακοίνωσε:

«Με έγγραφο που έστειλε η Περιφέρεια Αττικής στην Ε.Σ.Α.Π. την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 17.11 ενημερώνει ότι δεν χορηγεί άδεια διεξαγωγής αθλητικών συνατήσεων Δημοτικό Αθλητικό Κέντρικο Γλυφάδας «Μάκης Λιούγκας» και για το Ζηρίνειο Κηφισιάς επειδή δεν έχουν εκδοθεί οι απιτούμενες άδειες λειτουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων από την αρμόδια αρχή (Αποκεντρωμένη Διεύθυνση Αττικής) όπως αυτό ορίζεται από το άρθρο 22 του νόμου 4049/212».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ