2013-10-04 18:16:21
Φωτογραφία για mundodeportivo.com : ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ «ΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΟΣ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΡΟΜΠΕΡΤΟ
Στον Ολυμπιακό έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να μπορέσουν να κρατήσουν και τη νέα σεζόν τον Ρομπέρτο στο Μεγάλο Λιμάνι, όμως κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο, όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες, σημειώνοντας πως με τη λήξη του δανεισμού του θα επιστρέψει στην Ατλέτικο Μαδρίτης στην οποία και ανήκει.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «mundodeportivo.com» αναφέρει σε δημοσίευμα της την Παρασκευή, πως ο πανύψηλος γκολκίπερ είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Ελλάδας, σημειώνοντας:

«Ο Όλυμπος της Ελλάδας έχει νέο θεό και αυτός είναι ο Ισπανός, Ρομπέρτο Χιμένεθ Γκάγκο που ανήκει στην Ατλέτικο, παίζει ως δανεικός στον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι επιστρέφει στη Μαδρίτη».

Στο ίδιο δημοσίευμα μάλιστα φιλοξενούνται και δηλώσεις του Ισπανού πορτιέρο που έχει εξελιχθεί σε πρωταγωνιστή του Θρύλου μέχρι τώρα, με τον ίδιο να τονίζει:

«Στο ποδόσφαιρο η επόμενη σεζόν είναι ακόμα πολύ μακριά, προς το παρόν, όπως είπα, θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία εδώ, γιατί η απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό δεν ήταν εύκολη, λόγω απόστασης και οικογένειας. Θα προσπαθήσω, βεβαίως, να γυρίσω όσο πιο δυνατός μπορώ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αναρτήθηκε ο ΦΑΠ 2013
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Αναρτήθηκε" ο ΦΑΠ 2013
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ