2013-10-04 15:48:17
Φωτογραφία για Χρυσαυγή Μπάρμπα: Η άγνωστη αδελφή της Βάνας
Η Χρυσαυγή -Σούλα για τους φίλους- είναι η πρωτότοκη κόρη της οικογένειας Μπάρμπα, η οποία επέλεξε μια εντελώς διαφορετική ζωή από εκείνη της Βάνας...

Επί πολλά χρόνια η Σούλα Μπάρμπα ζούσε συνειδητά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Υπάλληλος τραπέζης και οικογενειάρχισσα από τη νεαρή της ηλικία, επέλεξε μια ζωή η οποία δεν είχε καμιά σχέση με τα φώτα, τη λάμψη, τη δημοσιότητα, απόρροια της σόουμπιζ που γεύτηκε και με το παραπάνω επί πολλές δεκαετίες η διάσημη αδελφή της, Βάνα Μπάρμπα. Κι όμως, η κατά τέσσερα χρόνια μεγαλύτερη Σούλα ήταν πάντοτε ο άνθρωπος που βρισκόταν στο πλευρό της Βάνας όσο κανένας άλλος. «Το τι έχει τραβήξει η αδελφή μου με μένα δεν λέγεται», λέει η Βάνα και συνεχίζει: «Η Σούλα, ως μεγαλύτερη, ήταν ο προστάτης μου, το πρόσωπο που με κάλυπτε σ’ όλες μου τις ατασθαλίες και υπερβατικότητες. Από παιδιά μάς συνέβαινε αυτό.

Τη θυμάμαι να μου κάνει πλάτες στους γονείς μας και να με καλύπτει στις αταξίες του σχολείου. Το πόσες κοπάνες μού έχει δικαιολογήσει κατά τα μαθητικά μου χρόνια δεν περιγράφεται…». Η σχέση του απόλυτου sex symbol με την αδελφή της ήταν πάντοτε σχέση στοργής κι ας ήταν δύο εκ διαμέτρου αντίθετες προσωπικότητες, αφού όσοι τις γνωρίζουν υποστηρίζουν ότι οι δύο αδελφές είναι σαν τη μέρα με τη νύχτα.


Η Σούλα είναι άνθρωπος του καθήκοντος, ενώ η Βάνα έχει υιοθετήσει ένα αυθόρμητο στυλ κι έναν πιο ροκ τρόπο ζωής. «Κατά βάθος και οι δύο πήραμε στη ζωή μας αυτό που θέλαμε και επιθυμούσαμε πολύ: εγώ την καριέρα και η αδελφή μου την οικογένεια», λέει και συνεχίζει τη διήγησή της η Βάνα: «Αγαπώ τη Σούλα γιατί είχε πάντα έναν υπέροχο τρόπο να διαχειρίζεται τη διασημότητά μου. Το να μπαίνεις στην τράπεζα ή να κυκλοφορείς στην πλατεία στα Γιάννενα και να σε ρωτούν για το εξώφυλλο της αδελφής σου ή για κάτι που είπε ή έκανε, κατά τα ψέματα, δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο».

Αδυναμία στις ανιψιές

Η Σούλα Μπάρμπα, η οποία σήμερα είναι συνταξιούχος, δεν εγκατέλειψε ποτέ τα Γιάννενα. Τα εγκατέλειψαν ωστόσο οι δύο από τις τρεις κόρες της: η Βάλια που εργάζεται ως δικηγόρος και η Αφροδίτη που είναι φοιτήτρια στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Η βενιαμίν της οικογένειας, η Χαρά, μένει στα Γιάννενα καθώς είναι ακόμη μαθήτρια λυκείου. Τα τρία αυτά κορίτσια αποτελούν τη μεγάλη αδυναμία της διάσημης θείας τους. «Πρόκειται για τρία υπέροχα πλάσματα τα οποία λατρεύω», αποκαλύπτει η Βάνα, για να συνεχίσει: «Είναι όμορφα κορίτσια, με ευαισθησίες και ικανότητες που μας έχουν κάνει πολύ περήφανους.

Η μεγάλη είναι η δικηγόρος μου, ενώ τη δεύτερη, που σπουδάζει MME, σκέφτομαι να τη βοηθήσω να μπει σιγά-σιγά στον χώρο. Τρελαίνομαι στην ιδέα ότι μεγάλωσε τόσο ώστε να αναγκάζομαι έπειτα από κάποια χρόνια να μεσολαβώ προκειμένου να κάνει συνεντεύξεις σε συνεργάτες και φίλους». Αλλά και η Φαίδρα-Θεοδώρα λατρεύει τις ξαδέλφες της, γι’ αυτό και όταν η Βάνα Μπάρμπα βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στα Γιάννενα, προκειμένου να παραστεί σε φιλανθρωπικό event που διοργανωνόταν για τους ταλαιπωρημένους συνανθρώπους μας, η οικογένεια Μπάρμπα ξαναβρέθηκε σύσσωμη ύστερα από πολύ καιρό. Σούλα και Βάνα δεν δίστασαν μάλιστα να ποζάρουν για πρώτη φορά μαζί σε φωτογράφους και τηλεοπτικές κάμερες...

Πηγή: protothema
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ