2013-10-04 15:48:06
Φωτογραφία για ΠΕΤΓΟΥΕΪ : ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΩ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ!
«Θα τραγουδήσω όταν πάρουμε όλους τους τίτλους της νέας σεζόν», υπόσχεται ο Μπρεντ Πέτγουεϊ στους οπαδούς του Ολυμπιακού!

Από τον Ηλυσιακό και το Ρέθυμνο τα προηγούμενα δύο χρόνια ο 28χρόνος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ έκανε το περασμένο καλοκαίρι το μεγάλο βήμα στην καριέρα του με την μεταγραφή του στους δύο σερί σεζόν πρωταθλητές Ευρώπης. Με σκοπό να αποδείξει ότι μπορεί να παίξει μπάσκετ στο υψηλότερο επίπεδο και πολύ καλύτερα από ότι τραγουδάει.

Στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός όταν τραγούδησε λαϊκές επιτυχίες στο τελευταίο All Star Game της Πάτρας, όμως, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον πήρε στους ερυθρόλευκους όχι για να προσφέρει σόου, αλλά διότι πιστεύει στο ταλέντο του και ότι μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να παραμείνει στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ στην συνέντευξη του στο "pamesports.gr" μιλάει για την μεγάλη αλλαγή της καριέρας του, για το πρώτο ντέρμπι της σεζόν με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα της Α1 την Δευτέρα 14 Οκτωβρίου «κεκλεισμένων των θυρών» του ΣΕΦ, δηλώνει ότι οι ερυθρόλευκοι τη νέα αγωνιστική χρονιά θα είναι πολύ καλή ομάδα γιατί σε κάθε θέση έχουν δύο και τρεις λύσεις υψηλού επιπέδου και υπόσχεται ότι πριν τραγουδήσει, θα παίζει σκληρά για βοηθήσει την ομάδα και όχι για να δείξει ότι είναι καλός παίκτης.


Πως είναι να είσαι μέλος του Ολυμπιακού ήταν η πρώτη ερώτηση στον 28χρόνο Αμερικανό πάουερ φόργουορντ. «Είναι πολύ ωραίο να είμαι μέλος του Ολυμπιακού», απαντά ενθουσιασμένος ο Πέτγουεϊ και εξηγεί ότι: «Έχουμε περισσότερη δουλειά για να προετοιμαστούμε για την Ευρωλίγκα, τα ταξίδια, που μας περιμένουν, το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά το πρόγραμμα της προετοιμασίας μας ήδη περιλαμβάνει πολλά ταξίδια για να ετοιμαστούμε, να συνηθίσουμε για την νέα σεζόν».

- Τι θα δώσει ο Μπρεντ Πέτγουεϊ στην δύο συνεχόμενες φορές πρωταθλήτρια ομάδα της Ευρώπης;«Θα παίζω σκληρά κάθε βράδυ και ότι θα κάνω δεν θα είναι για μένα, για να δείξω ότι είμαι καλός παίκτης, αλλά για να βοηθήσω την ομάδα».

- Ποια είναι η άποψη σου για το ρόστερ του Ολυμπιακού;«Θα είμαστε πολύ καλή ομάδα. Δεν έχουμε κάνει πολλές προπονήσεις όλοι μαζί, όταν επιστρέψει και ο Έισι Λο, θα δουλέψουμε για να βρούμε την «χημεία» μας. Πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ καλοί. Σε κάθε θέση έχουμε δύο και τρεις παίκτες, που μπορούν να ξεκινήσουν. Έχουμε μεγάλο «βάθος» στο ρόστερ και νομίζω ότι θα μας βοηθήσει πολύ αυτό στην διάρκεια της σεζόν».

- Ποια είναι η διαφορά να είσαι στον Ολυμπιακό από το Ρέθυμνο ή τον Ηλυσιακό, που αγωνιζόσουν προηγουμένως;«Η κυριότερη διαφορά είναι ότι πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος κάθε μέρα. Δεν υπάρχουν ρεπό, κάθε μέρα πρέπει να είσαι έτοιμος να δουλέψεις στο γήπεδο, γιατί υπάρχουν σπουδαίοι παίκτες σε κάθε θέση. Γι’ αυτό πρέπει να είσαι συνεχώς έτοιμος και να δουλεύεις σε επίπεδο Ευρωλίγκας».

- Μπορεί ο Ολυμπιακός να κάνει το «θρι πιτ» στην Ευρωλίγκα;«Αυτή την στιγμή μπορούμε μόνο να ελπίζουμε. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε εκείνο ή το άλλο. Όλοι σε αυτή την χρονική περίοδο μπορούν να δηλώνουν ότι έχουν την δυνατότητα να καταφέρουν πολλά. Εμείς εκείνο που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε όλοι μαζί, να βρούμε την «χημεία» μας, να βελτιωθούμε και στην πορεία της σεζόν να δούμε τι μπορεί να γίνει και τι μπορούμε να καταφέρουμε».

- Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος αντιμετωπίζεται τον μεγάλο αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο σας χωρίς την παρουσία θεατών.«Η μόνη ατυχία είναι ότι δεν θα βρίσκονται οι οπαδοί μας στο γήπεδο. Το καλό, όμως, είναι ότι οι διεθνείς επέστρεψαν και θα έχουμε χρόνο να βρούμε την «χημεία» μας για τον αγώνα κόντρα στον μεγάλο αντίπαλο και ελπίζω να είμαστε έτοιμοι».

- Εσύ είσαι έτοιμος για την μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας σου, την παρουσία στον Ολυμπιακό;«Ναι και δουλεύω όσο πιο σκληρά μπορώ. Από την στιγμή που υπέγραψα άρχισα να δουλεύω γιατί γνώριζα ότι θα είναι μια μεγάλη μετάβαση για μένα. Όλοι συμπαίκτες και τεχνικό επιτελείο με έχουν βοηθήσει. Έχω πολλά να μάθω, αλλά ελπίζω να είμαι έτοιμος όταν αρχίσουν οι επίσημες υποχρεώσεις».

- Θα τραγουδήσεις κατά την διάρκεια της σεζόν ή μόνο στο τέλος;«Θα τραγουδήσω όταν πάρουμε όλους τους τίτλους. Τότε θα είμαι πραγματικά χαρούμενος».

- Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στον κόσμο του Ολυμπιακού; «Όταν έρθουν να μας υποστηρίξουν θα δουν μια ομάδα που θα παίζει σκληρά κάθε βράδυ. Νομίζω ότι με τους παίκτες που έχει η ομάδα την φετινή σεζόν θα είναι χαρούμενοι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ