2013-10-04 13:44:17
Φωτογραφία για Και δεύτερος Πατρινός, μετά τον Κατσουράνη, στην Εθνική Ελλάδος!
Ο Πατρινός Ανδρέας Σάμαρης του Ολυμπιακού αποτελεί το νέο πρόσωπο στην εθνική ομάδα ενόψει των αγώνων των προκριματικών του Μουντιάλ 2014 με Σλοβακία και Λιχτενστάιν στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που υπολογίζονται για τα δύο τελευταία ματς της εθνικής. Αναλυτικά οι 24 που κλήθηκαν είναι οι: Καρνέζης, Σηφάκης, Καπίνο, Τοροσίδης, Βύντρα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Σιόβας, Τζαβέλλας, Χολέμπας, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Μανιάτης, Σάμαρης, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Νίνης, Κονέ, Χρστοδουλόπουλος, Φετφατζίδης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Αθανασιάδης.

Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός επιβράβευσε τον νεαρό μέσο του Ολυμπιακού για τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τους «ερυθρόλευκους» στην πρώτη του χρονιά στο λιμάνι, ενώ πήρε και τους Κώστα Κατσουράνη, Χοσέ Χολέμπας, παρά το γεγονός ότι και οι δύο είναι τιμωρημένοι για το πρώτο παιχνίδι με τη Σλοβακία στις 11 Οκτωβρίου (στις 15 του μήνα θα διεξαχθεί το άλλο ματς με το Λιχτενστάιν). Εκτός έμεινε ο Φάνης Γκέκας, προφανώς λόγω έλλειψης αγωνιστικού ρυθμού, ενώ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κλήθηκε και ο Στέφανος Καπίνο του Παναθηναϊκού.


Ο Πορτογάλος μεταξύ άλλων χαρακτήρισε ως «σημαντικό κεφάλαιο» για την εθνική ομάδα τον Κώστα Μήτρογλου εξηγώντας ότι «ακόμη και σε περιόδους που δεν αγωνιζόταν ή αγωνιζόταν λίγο στον Ολυμπιακό τον καλούσα στην ομάδα διότι θεωρώ ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό παίκτη».

Επίσης τόνισε πως «εξακολουθώ να πιστεύω ακόμη στην κατάκτηση της πρώτης θέσης», διευκρινίζοντας πως «αυτό που πρέπει να γίνει πρώτα είναι να νικήσουμε εμείς και τα δύο ματς που θα δώσουμε στην έδρα μας».

Σε ερώτηση που του έγινε για τον Ορέστη Καρνέζη απάντησε ξεκάθαρα: «Γνωρίζω ότι δεν παίζει ακόμη στη Γρανάδα. Είναι, όμως, ο τερματοφύλακας της εθνικής σε όλη την φάση των προκριματικών και θεωρώ ότι δεν θα έχει κανένα πρόβλημα. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ