2013-10-04 13:41:06
Φωτογραφία για Γ. ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ : ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ...
Ικανοποιημένος για την πορεία του γιου του αλλά και απόλυτα προσγειωμένος παρουσιάστηκε σε δηλώσεις στο "gazzetta.gr" ο πατέρας του Κώστα Μήτρογλου, Γιώργος.

Το χατ τρικ του "πιστολέρο" ξετρέλανε μέχρι και τους Άραβες με τα κατορθώματά του. Από το βράδυ της Τετάρτης ΜΜΕ ανά τον κόσμο γράφουν για την εκτελεστική δεινότητα του Έλληνα διεθνούς φορ όμως ο πατέρας του κρατάει χαμηλά τον πήχη και την... μπάλα.

«Τώρα θέλει προσγείωση και ηρεμία. Ήταν μία πολύ καλή βραδιά για τον Κώστα και τον Ολυμπιακό, όμως πάνω απ' όλα είναι η ομάδα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα έχει και καλά ματς αλλά και άσχημα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Μήτρογλου που όπως είναι φυσικό δεν χάνει ματς των ερυθρόλευκων.

«Εμένα προσωπικά με ενδιαφέρει να πηγαίνει πολύ καλά όλη η ομάδα. Να έχουν υγεία τα παιδιά και να παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Ο Κώστας αγωνίζεται σε μία μεγάλη ομάδα τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είναι σαν την Μπάγερν σε μέγεθος», υπογραμμίζει στην συνέχεια.


Σχετικά με τα συναισθήματά του είπε πως «αναμφίβολα μας δίνει χαρά και ικανοποίηση το να πηγαίνει καλά ο Κώστας. Όμως το παν είναι η ομάδα του Ολυμπιακού. Να είναι καλά ο σύλλογος και να κάνει μία καλή χρονιά.

Εμείς χαρήκαμε την βραδιά, το ματς του Ολυμπιακού αλλά και τη νίκη σε βάρος της Άντερλεχτ και θέλουμε και ανάλογη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα στο κόλπο της πρόκρισης όταν πρόκειται για ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Αναμφίβολα με την πορεία των τελευταίων χρόνων του Μήτρογλου ανέφερε ό,τι «όλοι είναι... μαθητές και όλοι βελτιώνονται. Ο Κώστας όπως όλοι οι παίκτες που θέλουν να προχωρήσουν έχει κάνει σημαντικά βήματα».

Όσο για τα «θέλω» του για τον Ολυμπιακό; «Θέλουμε και φέτος το πρωτάθλημα και το Κύπελλο αλλά και μία πολύ καλή ευρωπαϊκή πορεία. Μπορούμε να περάσουμε στους '16' και να συνεχίσουμε. Το θέμα είναι να έχουμε και λίγη τύχη και να πηγαίνουν διαρκώς οι μπάλες στα δοκάρια, όπως στον αγώνα με την Παρί».

Κλείνοντας κατέθεσε την άποψή του για το φετινό δυναμικό των ερυθρόλευκων: «Εγώ βλέπω πως φέτος υπάρχει ένα πολύ καλό ρόστερ. Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο και πολύ οργανωμένο σωματείο που έχει την δυνατότητα να αποδώσει σαφώς πιο καλό ποδόσφαιρο στην συνέχεια».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ