2013-10-04 12:57:08
Φωτογραφία για Κασιδιάρης: Στον Κορυδαλλό για να δει Μιχαλολιάκο και Λαγό - Πολιτικό έγκλημα οι διώξεις [video]
Για το «μεγαλύτερο πολιτικό έγκλημα στα μεταπολιτευτικά χρονικά» έκανε λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού αναφερόμενος στις προφυλακίσεις των Μιχαλολιάκου, Παππά και Μίχου.

«Οι προφυλακίσεις είναι άδικες δεν υπάρχει κανένα απολύτως επιβαρυντικό στοιχείο για τον αρχηγό και τα άλλα μέλη της ΧΑ. Είμαστε μάρτυρες του μεγαλύτερου πολιτικού εγκλήματος στα νεώτερα ελληνικά χρονικά. Αντί να είναι φυλακή οι κλεφτές, οι εγκληματίες που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα με τις οφ σορ εταιρείες, μπαίνουν στη φυλακή οι άνθρωποι που μοναδικό τους έγκλημα ήταν πως είπαν την αλήθεια, ζήτησαν κάθαρση διεκδίκησαν την ανεξάρτητη Ελλάδα.»

«Βάλαμε βόμβα στα θεμέλια του πολιτικού κατεστημένου. Λύσσαξαν Εβραίοι, Αμερικανοί, Ευρωπαίοι τοκογλύφοι εναντίον μας» δήλωσε σε εκπομπή της ΧΑ ο Κασιδιάρης.

Εντός της ημέρας οδηγείται στον εισαγγελέα ο «πυρηνάρχης» της Οργάνωσης Περάματος που φέρεται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επίθεση κατά μελων του ΚΚΕ στο Πέραμα στις 12 Σεπτεμβρίου. Ο 34χρονος έχει κατηγορηθεί και για ξυλοδαρμό αιγυπτίων ψαράδων στο νέο Ικόνιο το καλοκαίρι του 2012.


Επιπλέον, από την έρευνα της αντιτρομοκρατικής προκύπτει σύμφωνα με πληροφορίες ότι δύο ώρες μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον πυρηνάρχη της Νίκαιας και προφυλακισμένο Γιώργο Πατέλη.

Εμπλοκή στην υπόθεση έχει και ο Γιάννης Λαγός ο οποίος επιτέθηκε σε αστυνομικούς που έκαναν ερευνά στα γραφεια της τοπικής οργάνωσης στη Νίκαια την νύχτα της επίθεσης.

Προκύπτει επίσης οτι η επίθεση ήταν προσχεδιασμένη και σε αυτήν συμμετείχαν 50 άτομα μέλη της οργάνωσης από το Πέραμα και την Νίκαια.

Για τις 11 Οκτωβρίου πήραν προθεσμία να απολογηθούν τα δύο, από τα τέσσερα, άτομα, μέλη της Χρυσης Αυγης που παρουσιάστηκαν σήμερα Παρασκευή στον ανακριτή Πειραιά, για την υπόθεση της επίθεσης.

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται από την Παρασκευή το πρωί, ο απόστρατος αξιωματικός που συνομιλούσε με το Γιώργο Ρουπακιά λίγο πριν τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Εντός ολίγου προσάγεται στον ανακριτή.

Θεωρείται ως ένας από τους πέντε βασικούς εμπλεκομένους στη δολοφονία του μουσικού, με την αστυνομία να διερευνά πιθανή παρουσία του στο σημείο της δολοφονίας του 34χρου.

Για μετά τις 2 το μεσημέρι αναβλήθηκε η μεταγωγή του Χρήστου Παππά στον Κορυδαλλό. Στο σωφρονιστικό κατάστημα βρίσκονται ήδη οι Νίκος Μιχαλολιάκος και Γιάννης Λαγός.

                             
skai.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ