2013-10-04 12:50:55
Φωτογραφία για Ολυμπιακός: Και τώρα, Μπενφίκα!
Ο Σιόβας τόνισε ότι «σε πρώτη φάση θα κοιτάξουμε το ματς με τη Βέροια, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να μην παραδεχθούμε ότι στο μυαλό μας είναι και το παιχνίδι με την Μπενφίκα»

Τη μεγαλύτερη νίκη εκτός έδρας στην ιστορία της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ πέτυχε ο Ολυμπιακός και τώρα στο Μεγάλο Λιμάνι βάζουν στόχο την Μπενφίκα την οποία θα αντιμετωπίσουν στην Πορτογαλία.

Το είπαν άλλωστε και οι περισσότεροι «ερυθρόλευκοι» μετά το παιχνίδι, όπως ο Σιόβας, ο οποίος τόνισε ότι «σε πρώτη φάση θα κοιτάξουμε το ματς με τη Βέροια, αλλά από εκεί και πέρα δεν μπορούμε να μην παραδεχθούμε ότι στο μυαλό μας είναι και το παιχνίδι με την Μπενφίκα.

Εμείς θέλουμε να πάμε στη Λισαβόνα για να πάρουμε βαθμούς και εάν παραμείνουμε όπως είμαστε τώρα, μία οικογένεια, που ο ένας παίζει για τον άλλον και αλληλοστηριζόμαστε, θα πάρουμε αποτέλεσμα».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Βάις, ο οποίος δήλωσε πως «αν θες να προκριθείς από έναν τέτοιο όμιλο πρέπει να κερδίζεις και εκτός έδρας
. Με τους οπαδούς που ήρθαν και ήταν για μία ακόμη φορά απίστευτοι, παίξαμε καλά και κερδίσαμε. Οι τρεις βαθμοί σ' αυτό το ματς είναι σημαντικοί και μας δίνουν αβαντάζ». Ακόμα και ο Γιάννης Μανιάτης είπε: «Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να πάμε συγκεντρωμένοι. Εχει καλή έδρα η Μπενφίκα και καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας δώσει προβάδισμα για την πρόκριση στους "16"».

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έκλεισαν τα μάτια και στη συνολικά κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας. Το είπαν όλοι ότι χρειάζεται βελτίωση η ομάδα, κάτι το οποίο θα γίνεται μέσα από τις προπονήσεις. «Δεν παίξαμε πολύ καλά όπως στο πρώτο ημίχρονο με την Παρί, αλλά με τη γαλλική ομάδα δεχθήκαμε τέσσερα τέρματα, ενώ σήμερα πετύχαμε εμείς τρία. Εχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης και θα προσπαθήσουμε κι άλλο. Ξαναμπήκαμε στον στόχο μας. Η Αντερλεχτ δεν ήταν κακή ομάδα. Ημασταν τυχεροί και πήραμε τη νίκη», είπε ο Μανιάτης ο οποίος ως αρχηγός ξέρει καλύτερα και την ομάδα.

«Φέτος πιστεύω ότι έχουμε καλύτερη ομάδα και σε ό,τι έχει να κάνει  με το σύνολο, αλλά και από πλευράς  βάθους στο ρόστερ», είπε ο Σιόβας.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ