2013-10-04 08:32:11
Φωτογραφία για ΡΟΜΠΕΡΤΟ : ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
Η συνεισφορά του Ρομπέρτο στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άντερλεχτ ήταν ανεκτίμητη με τις καθοριστικές αποκρούσεις του, ενώ έγινε ο πρώτος γκολκίπερ στο Τσάμπιονς Λιγκ που αποκρούει πέναλτι σε δύο συνεχόμενες αγωνιστικές, καθώς μετά τον Ιμπραΐμοβιτς νίκησε και τον Μίτροβιτς.

Οι δηλώσεις του στη μικτή ζώνη του Κονστάντ Βαντεν Στοκ:

«Ήταν μια πολύ καλή βραδιά για εμάς, χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη για να διατηρήσουμε τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση και ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, προϊόν της σκληρής δουλειάς της ομάδας, το οποίο θα μας βοηθήσει να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι.

Όταν μια ομάδα κερδίζει είναι επιτυχία όλων των παικτών, κάποιες φορές ο τερματοφύλακας κάνει αποκρούσεις ή ένας παίκτης βάζει τα γκολ, όμως η δουλειά είναι όλης της ομάδας και πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι για τη δουλειά που κάναμε εναντίον της Άντερλεχτ.

Πρέπει σαν ομάδα να βελτιώσουμε κάποια πράγματα κι αυτό είναι φυσιολογικό. Ελπίζω να είμαστε έτοιμοι με την Μπενφίκα, είναι δύσκολο παιχνίδι, είναι καλή ομάδα, αλλά με τη σημερινή νίκη μας θα πάμε καλύτερα προετοιμασμένοι γι΄αυτό το παιχνίδι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ