2013-10-04 01:05:03
Φωτογραφία για Υπογράφθηκε η σύμβαση για την κατασκευή βιολογικού στην Αμμουλιανή
Υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Αριστοτέλη και της αναδόχου τεχνικής εταιρείας εκτέλεσης του έργου «Εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων Δ.Κ. Αμουλιανής».

Η εκτέλεση των εργασιών του έργου αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα. Η προθεσμία περάτωσης κατασκευής όλου του έργου ορίζεται σε 18 μήνες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου, μετά την προσφερόμενη έκπτωση κατά την διαγωνιστική διαδικασία, διαμορφώθηκε στο ποσό των 2.113.133,25€ με το ΦΠΑ.

Το έργο της κατασκευής εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων της δημοτικής κοινότητας της Αμουλιανής, έχει ενταχθεί και χρηματοδοτείται από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Μακεδονίας-Θράκης 2007-2013.

Το φυσικό αντικείμενο του έργου αφορά την κατασκευή και λειτουργία της Εγκατάστασης Επεξεργασίας λυμάτων (Ε.Ε.Λ.) στο νησί της Αμουλιανής, η οποία θα γίνει με τη μέθοδο των φυσικών συστημάτων.

Η Ε.Ε.Λ. θα λειτουργήσει με συνδυασμό τριών διεργασιών, ώστε να εξασφαλίσει τα αυστηρά ποιοτικά χαρακτηριστικά που ορίζουν οι ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις για την ποιότητα των επεξεργασμένων λυμάτων.

Με τη διασφάλιση της κατασκευής χρηματοδότησης του Βιολογικού Καθαρισμού της Αμουλιανής από τα συγχρηματοδοτούμενα Ευρωπαϊκά Προγράμματα, ικανοποιείται χρόνιο αίτημα των κατοίκων και φορέων του νησιού της Αμουλιανής για την υλοποίηση ενός πολυσήμαντου έργου για την περιοχή.

halkidikinews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ