2012-04-10 15:23:54
Φωτογραφία για Tι λέει ο Ραγκούσης για την υποψηφιότητά του...
Με αφορμή τη σχετική φιλολογία που αναπτύσσεται σχετικά με το ενδεχόμενο συμμετοχής του στα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ. στη Β’ Αθηνών ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Γ. Ραγκούσης, δήλωσε, μεταξύ άλλων, στη ΝΕΤ TV και στην εκπομπή «Συμβαίνει Τώρα»:

- «Προσωπικά ούτε διεκδικώ ούτε πιέζω κανένα και για τίποτα. Περιμένω, όπως.... όλα τα στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ., τις αποφάσεις των οργάνων».

- «Εγώ θα περιμένω, δεν θα μιλήσω καθόλου, τις αποφάσεις των οργάνων του ΠΑ.ΣΟ.Κ., τις τελικές αποφάσεις που αύριο θα γνωστοποιηθούν και σε κάθε περίπτωση εδώ είμαστε».

- «Αν κάποιοι νομίζουν ότι επειδή εγώ τήρησα μία στάση αρχής, ότι θα πρέπει για αυτό «να με εκδικηθούν ή να με τιμωρήσουν», εγώ είμαι έτοιμος να πληρώσω το όποιο κόστος. Δεν μετανιώνω ούτε πρόκειται εκ των υστέρων να άλλαζα κάτι σε σχέση με τη χθεσινή μου στάση στην ψηφοφορία».

- Εγώ στο Επικρατείας δεν έχω ζητήσει να συμπεριληφθώ, ούτε το 2009 είχα ζητήσει
. Εγώ το 2009 ήθελα να είμαι υποψήφιος, ήμουν Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ., στη Β’ Αθήνας με σταυρό, αυτό είχε ήδη δημοσιοποιηθεί από εμένα. Ο Γιώργος Παπανδρέου περίπου τελευταία στιγμή έκρινε, και εγώ δεν μπορούσα να κάνω διαφορετικά, το σεβάστηκα, είχε δίκιο στην πραγματικότητα ότι έπρεπε απερίσπαστος να μείνω στην άσκηση των καθηκόντων μου, να μην έχω περιορισμούς εμφανίσεων στα μέσα ενημέρωσης και να μην κατέβω με σταυρό στη Β’ Αθήνας, αλλά να είμαι δεύτερη φορά στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Και αυτό το οποίο έκανα για να βοηθήσω την παράταξη, να φέρει το εκλογικό αποτέλεσμα και να εκλέξει 160 βουλευτές που είχε η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Εγώ έχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει στο Χολαργό, για αυτό το λόγο ήθελα και από το 2009 να είμαι υποψήφιος στη Β’ Αθήνας.
Press-GR
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ