2013-10-03 04:34:41
Φωτογραφία για «Τρένο» η Παρί!
Η Παρί επιβλήθηκε εύκολα 3-0 της Μπενφίκα και έκανε το 2 στα 2, θέτοντας τα θεμέλια για την 1η θέση στον όμιλο.

Η Παρί μετά τη νίκη της 4-1 στον Πειραιά επί του Ολυμπιακού έθεσε τις βάσεις για την 1η θέση του ομίλου, καθώς επιβλήθηκε εύκολα 3-0 της Μπενφίκα στο «Παρκ Ντε Πρενς». Οι παίκτες του Μπλαν είχαν τον έλεγχο από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό και καθάρισαν το παιχνίδι από το πρώτο κιόλας 45λεπτο. Το πρώτο γκολ ήρθε μόλις στο 5', όταν μετά από γύρισμα του Φαν Ντε Βιλ ο Ιμπραΐμοβιτς από κοντά έκανε με άνεση το 1-0 για το πιο γρήγορο γκολ των Παριζιάνων στο Champions League από το 2001 (Κριστιάν με Γαλατάσαραϊ). Οι γηπεδούχοι ήταν διαρκώς στην επίθεση και στο 25΄έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, με τον Μαρκίνιος να σκοράρει ξανά από κοντά για το 2-0!

Το 3ο γκολ δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 30' ο Ιμπραΐμοβιτς μετά από κόρνερ του Μότα έκανε και το 3-0! Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη ευκαιρία άξια αναφοράς για τους Λουζιτανούς ήρθε στο 47' με τον Γκαράι, με τους Παριζιάνους να ρίχνουν ρυθμό στην επανάληψη και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν αλλά να μην μπορούν να μειώσουν..
. Σουλεϊμάνι (67'), Λούκας (72') και Καβάνι (74') έχασαν καλές ευκαιρίες, με το 3-0 να μένει μέχρι το τέλος και την Παρί να έχει μπροστά της τα δύο παιχνίδια με την Άντερλεχτ για να... τελειώσει τη δουλειά και να πάρει την πρόκριση.

Παρί (Λοράν Μπλαν): Σιρίγκου, Μάξγουελ, Μαρκίνιος, Άλεξ (78' Καμαρά), Φαν Ντερ Βιλ, Μότα, Βεράτι (70' Ραμπιό), Ματουιντί, Λαβέτσι (70' Λούκας), Καβάνι, Ιμπραΐμοβιτς

Μπενφίκα (Ζόρζε Ζέσους): Αρτούρ, Σικέιρα, Γκαράι, Λουιζάο, Αλμέιδα, Φέισα (29' Αντρέ Γκόμες), Μάτιτς, Γκαϊτάν (66' Σουλεϊμάνι), Πέρες, Τζούριτσιτς (46' Μάρκοβιτς), Καρδόσο
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ