2013-10-03 04:16:03
Φωτογραφία για «Είμαι ερωτευμένη με τον Νίκο Junior»
Στους δρόμους της Νέας Υόρκης και στον φωτογραφικό φακό του περιοδικού ΟΚ πόζαρε η Άννα Βίσση.Η αγαπημένη τραγουδίστρια μίλησε μεταξύ άλλων για τον χρόνο που περνά λέγοντας:"Δεν είμαι από τις γυναίκες που παθαίνουν υστερία με τις ρυτίδες και πάνε να κάνουν βλακείες στο πρόσωπό τους".

Η Άννα Βίσση δεν θα μπορούσε φυσικά να μην μιλήσει για τον εγγονό της λέγοντας:"Θέλω να κάνω παρέα με τον εγγονό μου...Είμαι ερωτευμένη με τον Νίκο Jr!Είναι πολύ ωραίος γκόμενος!Συγκινούμε που φωνάζω τον Νίκο παππού και γελάμε".

Μιλώντας για την ώρα του τοκετού της Σοφίας, δήλωσε: “Κατά την διάρκεια του τοκετού ήμουν πολύ ψύχραιμη, αλλά και πολύ συγκινημένη. Είχα ανησυχία αλλά χωρίς πανικούς".

Αυτό τον καιρό με ρωτάνε όλοι πώς αισθάνομαι που είμαι γιαγιά. Είναι ένας καινούργιος κύκλος ζωής για μένα. Αυτό που ζω, όχι μόνο δεν με γερνάει, αλλά με ανανεώνει. Θέλω να είμαι καλά και να δω τον εγγονό μου να μεγαλώνει, να τον κάνω παρέα. Μέσα στον ανασφαλή μου κόσμο, αυτό με δυνάμωσε. Γουστάρω που είμαι γιαγιά και έχω το εγγόνι μου!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σε διπλό ταμπλό η Ferrari
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σε διπλό ταμπλό η Ferrari
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ