2013-10-03 01:12:12
Φωτογραφία για ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕΣ ΣΕ... ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ!
Κάποιοι σήμερα,περίμεναν πως και πως να γνωρίσει την ήττα ο Ολυμπιακός στο Βέλγιο, για να βγουν αύριο να ρίξουν χολή στα πρωτοσέλιδά τους ή να πανηγυρίσουν σε διάφορα σάιτ με τα σχόλιά τους. 

Λοιπόν κύριοι, σας αρέσει ή όχι, ο Ολυμπιακός είναι ο μοναδικός πρεσβευτής του Ελληνικού ποδοσφαίρου στο Champions League και παλεύει ΚΑΙ για τα Ελληνικά χρώματα.

Eσείς, μπορείτε από τον καναπέ σας να δείτε τη μεγαλύτερη Ελληνική ομάδα να κάνει μεγάλες νίκες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, και να έχετε παρεούλα καμία πίτσα με καμία μπύρα, γιατί αν περιμένετε χαρές από τις ομάδες σας... χλωμό! 

Τα δάκρυα δεν αρμόζουν στο Θρύλο, και κανείς δεν έκλαψε όταν η ομάδα μας ηττήθηκε με 1-4 από την Παρί Σ.Ζ στο Καραϊσκάκη. Ο λόγος είναι απλός... Πιστεύουμε και στηρίζουμε την ομάδα μας και ΔΕΝ ΚΛΑΙΜΕ, όπως έχει γίνει συνήθεια σε σας και τις ομάδες σας Ξέρουμε ότι η νύχτα θα είναι δύσκολη για όλους εσάς απόψε, άλλωστε τα γραπτά σας σε διάφορα σάιτ μένουν...


Δε πειράζει, ο κόκκινος εφιάλτης είναι εδώ και δε θα σας αφήσει να δείτε άσπρη μέρα... Οι μέρες πλησιάζουν και τότε θα κρυφτείτε μία και καλή στα λαγούμια σας, όλοι εσείς που περιμένετε με... αγωνία γκέλα του Ολυμπιακού για να την αναδείξετε στο μέσο σας με τεράστιους τίτλους, αλλά και για όλους εσάς τους οπαδούς που κάθε φορά αλλάζετε... ομάδα μήπως και δείτε χαρά σε στραβοπάτημα του Θρύλου.

Κρίμα που αύριο δε θα έχουν... ζήτηση τα πρωτοσέλιδά σας, αλλά... έτσι είναι η ζωή! Aπόψε πάντως απολαύστε τον ύπνο σας, που ξέρεις, μπορεί να ονειρευτείτε ένα γαλαξία γεμάτο ΑΣΤΕΡΙΑ!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ