2013-10-02 22:19:29
Φωτογραφία για Καταζητείται η υποψήφια βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Θέμις Σκορδέλη - Δηλώνει άνεργη αλλά βρέθηκαν στο σπίτι της 145.000 €
Η Θέμις Σκορδέλη είναι η 50χρονη γυναίκα η οποία καταζητείται από την αστυνομία μαζί με έναν 60χρονο συνταξιούχο αστυνομικό κατηγορούμενοι για εμπλοκή σε αξιόποινες πράξεις μελών της Χρυσής Αυγής.

Η Θέμις Σκορδέλη είχε συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, τον Ιούνιο του 2012, ενώ δήλωνε «αγανακτισμένη πολίτης του Αγίου Παντελεήμονα».

Κατά τη διάρκεια ερευνών της αστυνομίας στο σπίτι της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σημειώσεις με ονόματα και άλλα στοιχεία αλλοδαπών. Επιπλέον βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 145.000 ευρώ, την ίδια ώρα που η καταζητούμενη δηλώνει άνεργη.

Η ίδια έχει κατηγορηθεί για ρατσιστική επίθεση σε βάρος Αφγανών, ωστόσο η δίκη της έχει αναβληθεί οκτώ φορές, καθώς είχε εξασφαλίσει έγγραφα από τον διευθυντή της μιας εκ των εννέα κλινικών του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής (Δαφνί), Κώστα Παρασχάκη.

Όσο για τον πρώην αστυνομικό που επίσης καταζητείται, ο ίδιος φέρεται να είχε αναλάβει ρόλο «ταμία», εισπράττοντας χρήματα από καταστήματα στα οποία διεξάγονταν τυχερά παιχνίδια τύπου «φρουτάκια».

Πηγή: zougla
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
100 στα δύο «μεγάλα»
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
100 στα δύο «μεγάλα»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ