2013-10-02 22:15:09
Φωτογραφία για LG - Samsung: Ετοιμάζουν από κοινού εύκαμπτες οθόνες
Σύμφωνα με πρόσφατη αναφορά, από τον επόμενο μήνα η Samsung ετοιμάζει μια ειδική, limited έκδοση του Galaxy Note 3 η οποία θα διαθέτει εύκαμπτη (curved) οθόνη. Αναφορές της Korea Herald όμως, θέλουν και την LG να ετοιμάζει κάτι παρόμοιο σε συνεργασία με την πρώτη. Υπάρχουν ωστόσο μερικές «ενστάσεις» σε αυτό το εγχείρημα, μιας και η Samsung φαίνεται πως έχει το πάνω χέρι στη συνεργασία αυτή, μετά και τη δικαστική διαμάχη των δυο πλευρών. Πάμε όμως να δούμε πιο αναλυτικά τις λεπτομέρειες του «deal» αυτού, το οποίο παρουσιάζει ενδιαφέρον.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, η προβλεπόμενη παραγωγή panels για τη Samsung ανέρχεται στις 1,5 εκατ. μονάδες το μήνα, την ώρα που η παραγωγή για την LG ανέρχεται στις 35,000 μονάδες το μήνα. Σημαντική λεπτομέρεια όμως είναι και οι τύποι οθονών που θα παραχθούν, μιας και η Samsung ζήτησε οθόνες 5,5 ιντσών, ενώ η LG οθόνες 4,5 ιντσών. Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως το Note 3 «limited edition» θα διαθέτει μικρότερη οθόνη από το κανονικό, ενσωματώνοντας ωστόσο μια νέα, πολλά υποσχόμενη, τεχνολογία.

Δυστυχώς, σε αντίθεση με τα όσα πιστεύουμε για τις εύκαμπτες οθόνες οι συγκεκριμένες δεν θα είναι πραγματικά εύκαμπτες. Πρόκειται για κυρτές και άθραυστες οθόνες, τις οποίες δεν θα μπορεί να μορφοποιήσει ο χρήστης. Δεν αποκλείεται φυσικά να δούμε οθόνες, ακόμα και συσκευές που θα μπορούν να πάρουν τη μορφή που επιθυμούμε. Τέτοιες υλοποιήσεις όμως, δεν αναμένονται στο άμεσο μέλλον.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ