2013-10-02 20:02:04
Φωτογραφία για Έκλεισε «μάτια και αυτιά» η Δημοτική Αρχή Τρικάλων σε πρόβλημα δημόσιας υγείας που απειλεί μαθητές
Επί μήνες είναι ενημερωμένη η Δημοτική Αρχή Τρικάλων για σοβαρό πρόβλημα στο Δημοτικό Σχολείο Μεγάλων Καλυβίων που απειλεί την υγεία των μαθητών χωρίς να προβεί στις δέουσες ενέργειες.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr σχεδόν όλες οι τουαλέτες του Σχολείου είναι προβληματικές με τα λύματα να ξεχύνονται στον άυλειο χώρο του Σχολείου εκεί όπου οι μαθητές παίζουν μπάσκετ Παρά τις παραστάσεις διαμαρτυρίας και τα έγγραφα του Συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων εδώ και μήνες τόσο στην Σχολική Επιτροπή του Δήμου Τρικκαίων όσο και στον πρώην αρμόδιο Αντιδήμαρχο Τρικκαίων Θανάση Ξάφο, πέρα μιας καταγραφής του προβλήματος από πλευράς Δήμου Τρικκαίων, δεν έγινε απολύτως τίποτα για την επίλυση του σοβαρού προβλήματος.

Η φετινή σχολική χρονιά ξεκίνησε και κανένα συνεργείο του Δήμου Τρικκαίων δεν έσπευσε στο Σχολείο να επιλύσει το πρόβλημα, με αποτέλεσμα οι τουαλέτες να είναι σε άθλια κατάσταση.

Το θέμα έφερε εκ νέου στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων ο Δημοτικός Σύμβουλος Ηλίας Παπανικόλαου με τον νέο αρμόδιο Αντιδήμαρχο Ηλία Καραγεώργο να ομολογεί πως έχει άγνοια του προβλήματος παρά την υπάρχουσα αλληλογραφία που υπάρχει για το πρόβλημα… Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ