2013-10-01 10:13:05
Φωτογραφία για Ποτέ ξανά μπλακ-άουτ στο ΠΑΓΝΗ!
Ένα έργο - σταθμός για τη θωράκιση και την ασφάλεια του Πανεπιστημιακού Νοσοκοκομείου Ηρακλείου, παίρνει σάρκα και οστά από χθες και φέρνει... τη σφραγίδα της Διοίκησης του Ιδρύματος και προσωπικά του Νίκου Κοκκίνη.

Πρόκειται για την εναλλακτική γραμμή ηλεκτροδότησης με την οποία ενισχύεται το ΠΑΓΝΗ δημιουργώντας ενεργειακό απόθεμα στην απευκταία αλλά οχι απίθανη περίπτωση ενός black out στην Κρήτη. Μέχρι σήμερα στις συχνές διακοπές ηλεκτροδότησης το back up το έδιναν οι γεννήτριες με τα όποια προβλήματα αλλά και την ανασφάλεια δημιουργούσε η λειτουργία τους.

Μετά από ενέργειες της Διοίκησης του ΠΑΓΝΗ εγκρίθηκε η χρηματοδότηση από το Υπουργείο Υγείας του σχετικού κονδυλίου ώστε να ηλεκτροδοτείται το νοσοκομείο από διαφορετικό υποσταθμό της ΔΕΗ, ελαχιστοποιώντας την πιθανότητα να μένει μόνον με τις γεννήτριες το νοσοκομείο.

Το έργο ξεκίνησε από χτες και σύντομα το ΠΑΓΝΗ, όπως άλλωστε όλα τα μεγάλα νοσοκομεία της χώρας θα αποκτήσει ενεργειακό...απόθεμα για να μπορέσει να λειτουργήσει"θωρακισμένα" στα ενεργειακά κενά, που τυχόν προκύψουν από τις διακοπές του ρεύματος.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ