2013-10-01 06:42:05
Φωτογραφία για Κύπρος: Συλικιώτης: Να σταματήσει η παραφιλολογία
Ο τέως Υπουργός Εσωτερικών, ζητά όποιος έχει στοιχεία να τα καταγγείλει και να τα τεκμηριώσει.

Ο κ. Συλικιώτης είπε πως «Προσπαθούν με ψίθυρους και λασπολογία να μας διαβάλλουν και να μας συκοφαντήσουν». Υποστήριξε ότι «την απόφαση για το θέμα την είχε πάρει το Υπουργικό Συμβούλιο και στα πρακτικά είχαν καταγραφεί οι προβληματισμοί μου».

Ο Τέως Υπουργός Εσωτερικών, είπε ότι μέχρι σήμερα δεν τον έχει καλέσει κανείς για το θέμα αυτό να καταθέσει, ούτε καν στην Ερευνητική Επιτροπή που εξετάζει το θέμα.

Επίσης αναφέρθηκε και στα όσα είπε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook. Εκεί τονίζει μεταξύ άλλων ότι «Αρκετός κόσμος γνωρίζει ποιοι είμαστε, πως ζούμε τι έχουμε και τι δεν έχουμε . Πως διαχειριστήκαμε τα Δημόσια αξιώματα και πως υπηρετήσαμε το λαό και το τόπο . Τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια και αργά ή γρήγορα θα καταρρεύσουν . Αυταπατώνται εάν νομίζουν ότι με τη λασπολογία θα μας θέσουν εκτός μάχης .Είμαστε παρόντες στις δύσκολες μάχες για την Κύπρο και τους εργαζόμενους .Αντλούμε την δύναμη από την ανιδιοτελή στήριξη του κόσμου».

Σύμφωνα με πληροφορίες του 24h όταν η υπόθεση ξεκίνησε το 2007, η Cyta δεν είχε συμμετοχή. Η δική εμπλοκή ξεκινά το 2010. Επίσης ανέφερε ότι ούτε ο κ. Λίλλης ήταν ο κύριος μέτοχος εκείνη την περίοδο.
24h.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ