2012-04-10 12:40:22
Φωτογραφία για Ο Βαλβέρδε είπε όχι στους αρχηγούς
Ο Βαλβέρδε είπε "όχι" στους αρχηγούς 10/4/2012  Οι αρχηγοί Τοροσίδης-Παπαδόπουλος ζήτησαν από τον Ερνέστο Βαλβέρδε να μην γίνει προπόνηση την Κυριακή του Πάσχα, αλλά ο Ισπανός τεχνικός τους το αρνήθηκε. Είναι γεγονός πως η απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε να αλλάξει την άδεια των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και να γίνει προπόνηση την Κυριακή του Πάσχα (15/4), ήταν κάτι που δεν άρεσε στους περισσότερους και κυρίως στους Έλληνες (και ορθόδοξους) ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Αυτό ήταν κάτι που συζητήθηκε μεταξύ των παικτών στο Ρέντη, με αποτέλεσμα οι αρχηγοί του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης και Αβραάμ Παπαδόπουλος, να θελήσουν να μιλήσουν στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ζητώντας από τον Ισπανό τεχνικό να μην γίνει προπόνηση την Κυριακή του Πάσχα (15/4) λόγω της εορταστικής ημέρας.

Συγκεκριμένα, οι Τοροσίδης-Παπαδόπουλος ζήτησαν από τον Ερνέστο Βαλβέρδε να ισχύσει το πρώτο πρόγραμμα άδειας που είχε βγάλει, δηλαδή να πάρουν οι ποδοσφαιριστές άδεια από Μεγάλη Πέμπτη έως και την Κυριακή του Πάσχα, ώστε να επιστρέψουν στο Ρέντη την Δευτέρα (16/4).


Ο Ισπανός τεχνικός, όμως, ήταν ανένδοτος και δεν έκανε δεκτό το αίτημα των αρχηγών, επισημαίνοντας τους πως άπαντες θα πρέπει να δώσουν κανονικά το "παρών" στην προπόνηση την Κυριακή του Πάσχα.

Και είναι γεγονός πως ο συνήθης ήρεμος Ερνέστο Βαλβέρδε έχει "αγριέψει" μετά το 0-1 από την Κέρκυρα στο Φάληρο. Επιθυμεί να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση ενόψει του τελικού του Κυπέλλου, θέλοντας να τους ξεκαθαρίσει με αυτό τον τρόπο πως ναι μεν κατέκτησαν το Πρωτάθλημα, αλλά, η σεζόν συνεχίζεται κανονικά. Το σούβλισμα, λοιπόν, στο... Ρέντη.

www.redplanet.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ