2013-09-30 18:47:06
Φωτογραφία για ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΑΝΤΣΕΛΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ... «ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΤΗ ΡΕΑΛ»!
Έντονη κριτική ασκούν οι ισπανικές εφημερίδες στον Κάρλο Αντσελότι μετά την ήττα της Ρεάλ με 1-0 από την Ατλέτικο στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Ο Τύπος στην χώρα της Ιβηρικής αμφισβητεί τις επιλογές του Ιταλού τεχνικού όσο αφορά το αρχικό σχήμα της Ρεάλ ενώ αναφέρει έντονα ότι δεν υπάρχει συγκριμένο πλάνο στο παιχνίδι της «Βασίλισσας».

Marca: «Από πού αρχίζουμε Κάρλο;»

Η φιλικά προσκείμενη εφημερίδα προς την Ρεάλ αναφέρεται στην ήττα της «Βασίλισσας» από την Ατλέτικο γράφοντας: «Οι οπαδοί έχουν αμφιβολίες, το σύστημα δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί και υπάρχει έλλειψη έντασης μαζί με μια αμυντική αδυναμία και από φυσική κατάσταση οι παίκτες δεν είναι σε καλή κατάσταση. Ο Ιταλός τεχνικός είναι για 100 μέρες στην Ρεάλ και ακόμα ψάχνει να βρει την σωστή συνταγή. Στο μεταξύ η Ατλέτικο έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ και απέρριψε προτάσεις για την μίση ομάδα το καλοκαίρι μιας και δεν έχουν ανάγκη να πουλήσουν»


AS: «Ο Αντσελότι έχει δημιουργήσει ένα χάος»

Πολύ πιο αυστηρή προς τον Αντσελότι η «AS» αναφέρει: «Έχει ήδη ξεχάσει αυτό που είπε το καλοκαίρι: «Θα παίξουμε θεαματικό ποδόσφαιρο». Επιμένει να παίζει με τον Καρίμ Μπενζεμά για να ευχαριστήσει τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Βάζει τον Ασιέρ Ιγιαραμέντι αντί να παίξει με τον Λούκα Μόντριτς που είναι καλύτερος. Δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας και δεν ξέρει ακόμα αν η ομάδα θα παίξει ωραίο ποδόσφαιρο ή με αντεπιθέσεις. Επίσης, δεν δίνει ευκαιρίες στον Μοράτα, στον Καρβαχάλ, στον Κασεμίρο και στον Ζέσε»

El Mundo Deportivo: «Η πρώτη κρίση»

Η El Mundo Deportivo τονίζει τα χρήματα που δόθηκαν σε μεταγραφές από την Ρεάλ το καλοκαίρι γράφοντας: «Μετά από 184,7 εκατομμύρια σε μεταγραφές και μπορείς να παρατηρήσεις ότι πριν τελειώσει ο Σεπτέμβρης ο Αντσελότι είναι σε κρίση. Υπάρχει θέμα μεταξύ των παικτών και πολλές αμφιβολίες»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
WWF: Αναβολή συνέντευξης τύπου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
WWF: Αναβολή συνέντευξης τύπου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ