2012-04-10 12:26:17
Φωτογραφία για Καταγγελίες σε βάρος του Δ. Σταμενίτη για ευνοϊκό διορισμό του στην ΕΠΟ
Το τελευταίο 24ωρο δεκάδες Blogsμεγάλης αναγνωσιμότητας, έχουν ως πρώτο θέμα τον πολιτευτή της ΝΔ στην Πέλλα κ.Διονύση Σταμενίτη. 

Συγκεκριμένα καταγγέλλουν πως πέτυχε τον διορισμό του στην ΕΠΟ ως προϊστάμενος τεχνικών υπηρεσιών, αφού πρώτα λίγο καιρό πρίν, είχε υπογράψει με την ιδιότητα του Προέδρου «Ολυμπιακών Ακινήτων» την παραχώρηση κτηρίου για τη στέγαση της ΕΠΟ.

Το μείζον πολιτικό θέμα ηθικής τάξεως που κάνει τον γύρο της Ελλάδας... δυναμιτίζει το προεκλογικό κλήμα στην Πέλλα καθώς τα πολιτικά γραφεία τόσο του πρωταγωνιστή όσο και τον αντιπάλων του (εντός και εκτός κόμματος) το έχουν ψηλά στην προεκλογική τους ατζέντα. Είναι λογικό και αναμενόμενο καθώς η ΝΔ και ο πρόεδρος της Αντώνης Σαμαράς, έχει επανειλημμένως διακηρύξει πως σε ζητήματα ηθικής τάξης ήταν και παραμένει άτεγκτος και ακάθεκτος.

Είτε πρόκειται για αληθινό γεγονός είτε για εσωκομματική προβοκάτσια μεταξύ συνυποψηφίων,σε κάθε περίπτωση επιβάλλεται μια διάψευση.Και τούτο γιατί παραμένουν αναπάντητα τα παρακάτω αμείλικτα ερωτήματα:


1.Υπέγραψε πράγματι δωρεάν παραχώρηση κτηρίου στην ΕΠΟ ο κ.Σταμενίτης ως πρόεδρος των «Ολυμπιακών Ακινήτων»;2.Πόσο καιρό μετά την απομάκρυνσή του από τα «Ολυμπιακά Ακίνητα» προσλήφθηκε στην ΕΠΟ;3.Με ποιο διαγωνισμό και με ποια κριτήρια κατέλαβε τη Θέση του προϊσταμένου τεχνικών υπηρεσιών στην ΕΠΟ, και ποιες οι μηνιαίες απολαβές του;4.Γιατί ο κ. Σταμενίτης απέκρυψε από το βιογραφικό του την εργασιακή σχέση του με την ΕΠΟ;

Για εμάς τους απλούς πολίτες δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως οι υποψήφιοι πρέπει να υπόκεινται σε διαρκή δημόσιο έλεγχο. Πολύ περισσότερο σήμερα που ο κάθε υποψήφιος είτε είναι νέος είτε παλιότερος, πρέπει να αποδεικνύει πως πριν λύσει τα ζητήματα της πατρίδας και των συμπολιτών του θα πρέπει πρώτα ο ίδιος να εξηγήσει ειλικρινώς,εντίμως και ευθαρσώς για την προσωπική του διαδρομή.

  Εδώ ένα από τα  πολλά καυστικά δημοσιεύματα που αφορούν στις καταγγελίες σε βάρος του κ. Σταμενίτη. Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ