2012-04-10 12:15:11
Φωτογραφία για Θέμα ανασφάλειας ή ρεαλισμού;
 Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κρατήσει το αήττητο στο Περιστέρι και νασυνεχίσει το σερί του που «τρέχει» από τον περασμένο Νοέμβριο στα εκτός έδραςματς. Αυτό είναι και το μοναδικό κέρδος από το ματς της Κυριακής αφού σε έναακόμη παιχνίδι ο ΠΑΟΚ ήταν απαράδεκτος. Φυσικά για τον Μπόλονι προέκυψε μιαπειστική δικαιολογία και αναφερόμαστε στην αποβολή του Φωτάκη με τον ΠΑΟΚ νααναγκάζεται να παίξει για 60’ με παίκτη λιγότερο. Αλλά αν κανείς δει τηστατιστική μέχρι το σημείο της αποβολής θα καταλάβει πώς ο ΠΑΟΚ δεν βλεπόταν. Ηκατοχή μπάλας ήταν 70-30 για τον Ατρόμητο, λες και ο ΠΑΟΚ έπαιζε στοΜπερναμπέου με την Ρεάλ!

Είναι δεδομένο πώς ο Μπόλονι νιώθει κάτι παραπάνω απόανασφαλής όχι σε ότι έχει να κάνει με το μέλλον του στην ομάδα αλλά σε ότι έχεινα κάνει με το ρόστερ της και το τι μπορεί να πετύχει η ομάδα. Αυτό το απέδειξεμε πράξεις και λόγια μέσα σε ένα 24ωρο και θα το εξηγήσουμε ευθύς αμέσως:


Στο ματς με τον Ατρόμητο, ο ΠΑΟΚ έπαιζε από το 36’ με δέκαπαίκτες και οι εννιά παίκτες (συν τον Χαλκιά) είχαν σκάσει προσπαθώντας απλά ναδιατηρήσουν ανέπαφη την εστία τους. Ο Δώνης φυσικά εκμεταλλευόμενος τηναριθμητική υπεροχή της ομάδας του, έκανε τρεις αλλαγές σχετικά νωρίςπροσπαθώντας να πιέσει ακόμη παραπάνω. Ο Μπόλονι; Έκανε μια αλλαγή στο 83’βγάζοντας τον Σαλπιγγίδη και περνώντας στη θέση του τον Γεωργιάδη. Δεν έκανε καμιάάλλη αλλαγή ακόμη και στις καθυστερήσεις. Είχε στον πάγκο Μπαλάφα, Τσουκαλά,Νιμανί, Παπάζογλου και Ρομπέρτ. Κανείς όμως απ’ αυτούς φαίνεται πώς για τονΜπόλονι δεν είναι ικανός να δώσει ανάσες στην ομάδα έστω και για πέντε λεπτά Την ανασφάλειά του την έδειξε και στην συνέντευξη Τύπου μετάτο τέλος του αγώνα. «Χρειαζόμαστε έναν ή δυο πόντους ακόμη για να εξασφαλίσουμεκαι μαθηματικά τη συμμετοχή μας στα πλέι οφ» είπε ο Ρουμάνος. Ρεαλιστικά καιμαθηματικά δεν έχει άδικο αλλά αυτή η ατάκα βγάζει αγωνία για το αν ο ΠΑΟΚ θαμπορέσει να κερδίσει την Δόξα Δράμας. Και αυτό τεκμηριώνεται με μια ακόμη ατάκατου: «καλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να μας βοηθήσει» είπε! Κι όλααυτά για τον αγώνα απέναντι στην ουραγό Δόξα των 16 βαθμών. Και μιλάμε για μιαομάδα που οι παίκτες της τονίζουν ότι στόχος είναι η πρωτιά στα πλέι οφ!

Το… γλυκό έδεσε χθες. Ο Μπόλονι κι ενώ όλοι περίμεναν πώς θαδηλώσει τον Σαλπιγγίδη να εκτίσει την ποινή του στο ματς με την Δόξα, αποφάσισενα τον έχει σε αυτό τον…τελικό και να μείνει εκτός από το ματς με τονΛεβαδειακό την τελευταία αγωνιστική εκεί δηλαδή που μαθηματικά ο ΠΑΟΚ θα έχειεξασφαλίσει τα πλέι οφ! Επειδή λοιπόν θα λείπει στο ματς με τους Δραμινούς  ο Φωτάκης και ο Λάζαρ, ο Μπόλονι πιστεύει πώςχωρίς τον Σαλπιγγίδη, ο ΠΑΟΚ θα έχει πρόβλημα.

Είναι δεδομένο πώς ο Μπόλονι έχει αγχωθεί, έχει επηρεαστείαπό τα αρνητικά αποτελέσματα και έχει αποφασίσει να στηριχθεί σε συγκεκριμένουςποδοσφαιριστές που δεν ξεπερνούν τους 13! Είναι όμως επίσης δεδομένο πώς έχειχαμηλώσει τον πήχη και αυτό που τον ενδιαφέρει είναι ο ΠΑΟΚ να πάρει έναν ήτρεις βαθμούς ακόμη για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την συμμετοχή του σταπλέι οφ. Αλλά είναι επίσης δεδομένο πώς με τέτοιες εμφανίσεις αλλά καιπρακτικές, ίσως την Τετάρτη του Πάσχα να έχουμε νέο αρνητικό ρεκόρ εισιτηρίωνστην Τούμπα. Και αν η ομάδα δεν αλλάξει πρόσωπο, η διοίκηση θα βρεθεί προεκπλήξεως όταν θα βγάλει τα μίνι διαρκείας προς πώληση ενόψει πλέι οφ. paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ