2013-09-29 10:18:04
Φωτογραφία για Άποψη αναγνώστη για τα γεγονότα των ημερών - Οι ηλίθιοι είναι αναλώσιμοι, σε ποιους αναφέρετε;
Κατ αρχην ξεκινάω λέγοντας ότι όλοι με γνωρίζετε και μόνο ως χρυσαυγίτη δεν μπορείτε να με χαρακτηρίσετε. Αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι απαράδεκτο Έχουμε φτάσει στο άλλο άκρο χούντα και λογοκρισία στην Χρυσή αυγή. Αντί όλο αυτό τον καιρό να βγαίνει η χρυσή αυγή να μιλάει στην τηλεόραση για να τους μάθει ο κόσμος ποιοι είναι και τι αληθινά πρεσβεύουν, οι κύριοι Πάγκαλος, Πρετεντέρης και τα λοιπά κοπρόσκυλα αποφάσισαν να τους αποκλείσουν απ’ αυτήν που είχε σαν συνέπεια ο κόσμος να μην ξέρει τι πραγματικά είναι αυτοί οι Ηλίθιοι, δολοφόνοι Χρυσαυγίτες. Αυτούς τους καταβόλεψε και λέγοντας για τσοντοκάναλα δεν ξαναβγήκαν στην ΤV ποντάροντας στην αμάθεια του κόσμου.

Ένα βράδυ βγήκε στο ΣΚΑΙ στον Μπογδανο ο Μιχαλολιάκος που δυστυχώς έπαιζε στη 1:00 το βράδυ και όσοι το είδαν κατάλαβαν. Έρχεται η προηγουμένη Εβδομάδα, γίνετε η δολοφονία και ξαφνικά όλοι ανακάλυψαν ποιοι είναι πραγματικά και πέφτουν από το 15% στο 6%.


Φτάνουμε στο σήμερα. Οι τηλεοράσεις το μόνο που παίζουν είναι η διαπόμπευση της Χρυσής Αυγής.

Ενώ από την ΓΑΔΑ και ο Τσοχατζοπουλος και η Μπουρμπούλια και ένας τσαντάκιας που πιάσανε προχθές έφυγε από το υπόγειο με αυτοκίνητο, οι μόνοι που φύγαν από την κύρια είσοδο για να διαπομπευθούν και για τροφή των ειδήσεων είναι οι Χρυσαυγήτες.

Στον ΑΝΤ1 βγαίνει ο ποινικολόγος Μ. Δημητρακόπουλος και τον κόψανε στον αέρα επειδή είπε ότι δεν στέκουν οι διώξεις προς την Χ.Α. για σύσταση "εγκληματικής οργάνωσης". Την ώρα που προσπαθούσε όμως να επιχειρηματολογήσει δόθηκε σήμα και τον κόψανε στον αέρα!. Την ίδια ώρα δείχνουν τον Μιχαλολιάκο με τις χειροπέδες να μην μπορεί να αγκαλιάσει την κόρη του και τον πανίβλακα Δένδια να μιλάει για κράτος δικαίου.

ΜΠΡΆΒΟ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΚΆΝΑΤΕ ΉΡΩΕΣ.

Τέλος θα ήθελα να σας πω τι θα έπρεπε να έχουν οι ειδήσεις σήμερα.

1)Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Τσοχατζόπουλος, Το ακούσατε? Μάλλον όχι.

2) Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τις μαζικές απολύσεις (με την συγχώνευση ΑΤΕ, Πειραιώς, Λαϊκή, Γενική, Millenium, Κύπρου, Cyprus Popular Bank και της Ελληνικής Τράπεζας, όπως καταλαβαίνετε πρέπει να απολυθεί πολύ κόσμος), αυτό έτσι και αλλιώς δεν θα το ακούγατε

3) Απεργία καθηγητών

4)Δεν έγιναν πάλι αποσπάσεις εκπαιδευτικών και διέλυσαν χιλιάδες οικογένειες και πολλοί εξ αυτών με 80%αναπηρία ή άλλα σοβαρά ιατρικά προβλήματα.

5) Ξέχασα να σας πω ότι ήρθε η Τρόικα σήμερα και ζητάει μειώσεις συντάξεων, λόγο ότι το περιβόητο πλεόνασμα των 2,3 δισ. ευρώ που μας έλεγαν Σαμαράς και Στουρνάρας είναι λογιστικό ψέμα.

6) Σαν είδηση θα πρέπει να αναφερθεί και οι άλλοι ηλίθιοι που μαχαιρώθηκαν στο Αγρίνιο για τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, ενώ ο κόσμος χάνετε το μ... χτενίζετε.

ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ (χρυσαυγίτες) ΕΊΝΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ, αλλά όχι και έτσι, με διαπόμπευση και καταπάτηση κάθε ατομικού δικαιώματος πράγμα που ουσιαστικά τους κατηγορούμε.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ