2012-04-10 10:08:53
Φωτογραφία για ΙΜΠΑΝΙΕΘ: ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ «ΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ» ΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ! ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΣΙ...
O μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε, Ινιάκι Ιμπάνιεθ, συνέστησε υπομονή και επανέλαβε ότι ο Βάσκος τεχνικός θα πάρει την οριστική του απόφαση μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Ιμπάνιεθ σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", θύμισε πως και την περασμένη σεζόν τα δημοσιεύματα ήθελαν τον προπονητή του Ολυμπιακού να μην ανανεώνει το συμβόλαιό του, όμως εκείνος έμεινε Ο Ισπανός ατζέντης τόνισε μάλιστα για άλλη μια φορά, πως την όποια απόφασή του ο Βαλβέρδε θα την πάρει μετά τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο καθώς αυτό που τον απασχολεί είναι να κατακτήσει άλλο ένα νταμπλ με τους ερυθρόλευκους:

«Κατ' αρχάς ο Ερνέστο ασχολείται με τον τελικό του Κυπέλλου, θέλει να πάρει και το Κύπελλο. Δεν έχει γίνει συζήτηση με την διοίκηση. Θα συζητήσουν και θα αποφασίσουν. Μου λέτε ότι υπάρχει η πρόβλεψη ότι θα φύγει. Θυμάστε τι μου είχατε πει και πέρυσι τέτοια εποχή; Ακριβώς το ίδιο. Θυμάστε τι έγινε τελικά; Γι΄αυτό μη βιάζεστε», τόνισε με νόημα και πρόσθεσε:


«Θα μιλήσει πρώτα με τη διοίκηση και θα αποφασίσουν», ενώ σε ερώτηση για το αν έχει φιξαριστεί κάποιο ραντεβού απάντησε αρνητικά.

Ο Ιμπάνιεθ, απάντησε και για το μέλλον του Ουνάι Έμερι, ο οποίος ακούγεται ως ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Βαλβέρδε:

«Ο Ουνάι είναι, επίσης, συγκεντρωμένος στη δική του ομάδα και μην ξεχνάτε ότι η Βαλένθια έχει και την πρόκληση του Europa League, όπου έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά. Δεν έχει γίνει συζήτηση, ούτε γνωρίζω εγώ κάτι από αυτά που μου αναφέρατε. Ναι, είναι δύσκολο να έρθει στην Ελλάδα». olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ