2012-04-10 10:00:34
Φωτογραφία για Ατελείωτο τρέξιμο στην ΑΕΚ
Άμεσα καλείται να βρει η ΑΕΚ το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ ώστε να μην χαθεί η ευνοϊκή ρύθμιση για τοάρθρο 44, ενώ μέχρι το καλοκαίρι πρέπει να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ άλλα τέσσερα εκατ. ευρώ. Οπρόεδρος της Ένωσης, Ανδρέας Δημητρέλος, τις τελευταίες μέρες έκανε αγώνα δρόμου για να καταφέρει η ΑΕΚ να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα, ωστόσο μπροστά του βρήκε ένα τεράστια εμπόδιο, το οποίο αφορά την δόση για το άρθρο 44, που έπρεπε να είναι πληρώσει ο σύλλογος από τον περασμένο Δεκέμβριο.

Το ποσό αυτό αγγίζει το 1.250.000 ευρώ, το οποίο όμως δεν είναι σε θέση να πληρώσει άμεσα η Ένωσηκαι αυτό σημαίνει πως ο σύλλογος βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην απόλυτη καταστροφή του. Την ίδια ώρα, που η ΑΕΚ αναζητά ακόμα 250.000 ευρώ για τον φάκελο που έχει κατατεθεί ήδη στην UEFA για την εξασφάλιση της αδειοδότησης.

Έτσι συνολικά η Ένωση καλείται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να βρει σύντομα το ποσό του 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ το καλοκαίρι ζητούνται άλλα τέσσερα εκατ. ευρώ ώστε να καταφέρει να εξασφαλίσει αδειοδότηση και να συμμετάσχει κανονικά από την νέα αγωνιστική περίοδο στις διοργανώσεις της Ελλάδος και της Ευρώπης.

Παράλληλα, οι μέτοχοι της ομάδας συνεχίζουν το… «κρυφτούλι», ενώ ακόμα στις κινήσεις του Ντέμη Νικολαΐδη δεν υπάρχει κάποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Έτσι πολλά αναμένεται να κριθούν μέσω της ΓενικήςΣυνέλευσης στις 25 Απριλίου, με το σενάριο παραίτησης του Ανδρέα Δημητρέλου από την θέση του προέδρου να είναι αρκετά πιθανό.
sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ